Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 6 de abril de 2013

LA PIEDRA DE LOS MOROS I ERMITA DE SAN ESTEBAN (AYERA, HOYA DE HUESCA)





Aquest raconet, situat a la Hoya de Huesca son d´aquells que et sorprenen per la seva bellesa a tots nivells, arqueològics i paisatgistics ... maco de debó.
Una ruta de 2 kilòmetres d´anada i 2 més de tornada, sense cap mena de desnivell fantàstic per arrodonir un matir sense més pretensions.

Direcció Vadiello trobem aquesta ruta, una primera visita a la ermita de S. Estevan on sorpren les seves tombes, la seva pedra arenisca i la seva ermita, tot i el seu estat ... té magnetisme.













Una vegada ens impregnem de tot això anem fins la Piedra de los moros, una mena de petit turonet d´uns 4 metres d´alçada on trobem, uns grans forats que es feien servir per amagatzemar menjar ... impresionant !!!

Ara només tocar tornar pel itinerari per on hem vingut i disfrutar del paisatge on veiem direcció nord tot Vadiello.








LA PEIDRA DE LOS MOROS
Y LA ERMITA DE SAN ESTEVAN




No hay comentarios: