Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

martes, 11 de junio de 2013

ESCALADA EN VALCHELADAS (BARBASTRO) SECTOR AGUJA


Valcheladas, molt aprop de Barbastro, dins la comarca del Somontano és una escola de fa molts anys però gràcies a la col.laboració dels escaladors de la zona i el seu reequipament, fà d´això que torni a ser força visitada. 


Tot i la orientació Sud, molt recomenable pels dies d´hivers, nosaltres estem anant a últimes hores de la tarda i això fa que sigui sorportable, baja fins i tot es pot dir que s´escala força bé. POtser per que la calor no es molt forta. Acabar la jornada amb els frontals i les bones vistes ... increíble !!!!


L ´aproximació es fa de la carretera de Barbastro a Osca, i una vegada pasem a l´alçada del Monsasterio del Pueyo agafarem una pista esfaltada que surt a mà esquerra direcció la cantera força visible. Allà deixem el cotxe, creuem la cantera i direcció a peu de vies.
Potser la qüalitat de la roca no és gaire bona, és tobeta però més que aceptable. Això si, no trobarem vies de dificultat, escalada sense dificultat, fins el 6b.
Ara només toca disfrutar de la roca, les seves vies i del paisatge del Somontano.
VALCHELADAS
(BARBASTRO, SECTOR AGUJA)
2 comentarios:

Alfredo dijo...

Eysss Jaumett!! acabasteis con frontal??--..eso es frikissssmo a topeeeeeee!!!

cuidaros...ññññ

Alfredo dijo...

Eysss Jaumett!! acabasteis con frontal??--..eso es frikissssmo a topeeeeeee!!!

cuidaros...ññññ