Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

miércoles, 28 de agosto de 2013

FERRATA PONT DU NAPOLEON (HAUTES PYRENEES, FRANÇA)


Aquesta ferrada és especial, no per la dificultat, ni per la llergada, no per l´entorn. És especial pel seu pont que li dona el nom, per les activitats que es fan a la seva faldilla, per la gran qüantitat de gent que sempre hi ha fent un cop d´ull ... aquest és la ferrata POnt du Napoleón.
En un entorn on hi ha autèntiques meravelles, com Gavarnie i d´altres ... val la pena visitar-ho.Deixem el cotxe on podem i anem cap aquesta estructura gegant on la gent disfruta de l´espectacle de la ferrata, del Puenting, de la escalada. Creuem el pont i deseguida agafem el camí que baixa fins la base del pont. Allà trobem una bona colla fent escalada i com no la ferrata.


Ara és qüestió de preparar el material i disfrutar al màxim. Un recorregut curt però intens.Una primer tram vertical amunt per fer un flanqueix, un petit desplom que ens durà a la base del pont. Al darrera, cada 5 minuts el xisclet de la gent que es deixa caure lligat de tormells al buit ... deunidó !!!Una vegada arrivem al peu del pont tornem a fer un flanqueig a dreta per anar a buscar el final de via, que curiosament acaba en una porta que ens dur al camí de tornada ... final curiòs. Ara cal arrivar adalt del pont i tornar a gaudir de l´espectacle que hem format part per una estoneta.


No hay comentarios: