miércoles, 14 de agosto de 2013

SOMONTANO EN BICICLETA ETAPA 6

Contineum amb aquest petit o gran projecte del Somontano en bicicleta. Avui toca visitar aquest poblets a tocar del parc de Guara, entre els pobles de Bierge i Peraltilla.

Apreta la calor i hem matinat una miqueta però tot i així estic segur que patire una miqueta però al final de l´itinerari m´espera un regalet.


Deixo el cotxe a Abiego, dons avui no faré una ruta circular, o sigui que ho deixo a meitat de l´itinerari. Direcció Peraltilla creuem els pobles de Azlor i Azara . Petites poblacions però que tenen el seu atractiu ... jé,jé ... sempre és qüestió de buscar-ho !!!!


A Peraltilla trobem el canal que pasa pel poble i on hi ha aigüa hi ha vida i més en aquests indrets de secà s´agraeix força.



Com tota aquesta zona, la roca que predomina és una arenisca que en llocs arrivan agafar una alçada considerable, sobre tot quan hi son present al mig de la població.




I com no, la presencia dels Voltors son presents per tot arreu, un  autèntic espectacle que sempre val la pena gaudir !!!!




Per acabar la ruta, el millor de tot és arrivar a Bierge on destaquem el Salto de Bierge, un bon llóc per refrescar-se els dies de calors com els de avui. Llóc on acaben molts dels itineraris barranqueros de Guara on agafa protagonis-me el salt pels més valents. Ara toca fer un xip-xap per tornar cap al cotxe.



SOMONTANO EN BICICLETA
ETAPA 6



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)