Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 20 de octubre de 2013

MONTAÑEROS DE BARBASTRO A MARGALEF
Margalef, d´aquells indrets que quan descobreixes et preguntes ... perqué no ha sigut avans ???
Realment és un indret fantàstic, deixant de banda la escalada. El paisatge et queda retingut durant dies despres del primer contacte i després d´escalar .... jà no hi ha pas enrera, t´enamores.


Quedem per anar aquest cap de setmana amb la secció de muntanya de Barbastro, amb el "Montañeros" per anar a escalar. Aquií varen fer la primera sortida després del curs, bons records.
El día perfecte, fins i tot pasem calor dons les orientacions de cara sud això ho fan. Una gentada, dons trobem tota una colla de francesos al sector del costat que fa que marxem al sector del costat.

Com sempre, més val una bona sessió de fotos que mil paraules per descriure el que ha sigut el cap de setmana. Després de la jornada marxem a fer unes cerveses per acabar de petar le xerrada. Fantàstic !!!No hay comentarios: