Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 13 de octubre de 2013

RODELLAR-CHETO-VIRGEN DEL CASTILLO-RODELLAR

Aquest finde aprofitant que puja la meva germana gran rodejada dels seus grans amics, que millor per donar a coneixer tot el que és Guara que arrivar-nos fins a Rodellar i disfrutar de tot el seu paisatge.
La intenció és pujar riu amunt però degut que dies enrera han hagut aiguats posiblement serà imposible. O sigui que farem una volta circular sortint del poble, arrivarem fins a Cheto, per continuar fins la Ermita del CAstillo on disfrutarem de les vistes de tota la vall.

Sortim direcció cheto disfrutant del seu camí, les seves parets de construcció de pedra seca fins arrivar a les quatre cases que formant aquest nucli o barri de Rodellar. El travesem per anar jà direcció la Ermita del Castillo.

D´aquí jà comencem a disfrutar de les vistes de tot Rodellar, les seves parets on practicar la escalada esportiva, barrancs . Las ventanas del Mascun son incréibles d´alla on les miris però desde aquí adalat agafant protagonisme.

Una vegada arrivem a la Ermita, disfrutem de les vistes i tornem enrera per anar a buscar el riu. Allà ens dirigim amunt i l´atrevesem un parell de vegades fins arrivar a la Surgencia, Una mica més adalt mirem enrera i disfrutem de les vistes cap al "Delfin".

Tornem enrera fins arrivar al camí que ens dura fins el pont natural anomenat "El Delfin". Aquest camí és una mena de tartera molt maco, on el color gris de la pedra agafa un protagonisma espectacular. Allà dalt disfrutem una altre vegada de les vistes cap a tot el vall. Fem un petit àpat i tornem a descendre fins el riu.


Ara jà només cal tornar agafar el camí que ens durà fins el poble. Ens acostarem fins el refugi del Kalandra, on desde el seu mirador, com no ... les últimes vistes de la vall.Avui marxem amb un somriure d´orella a orella, perqué serà ????

No hay comentarios: