Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 29 de noviembre de 2013

ALBARRACIN ... UN COP D´ULL A LA HISTÒRIA.

Declarada conunt històricd al 1961 i candidata a formar part del patrimoni de la Unesco, Albarracin, situada a la provincia de Teruel és una combinació de naturalesa i patrimoi cultural únic.
Sortideta de 3 dies per coneixer aquesta població i tot el seu entorn, situada a la Sierra de Albarracin, contrastos per tot arreu.Albarracin esta situada amb un meandre del riu Guiadalaviar, això fa que el nucli urbà estigui tot ben apretat, fen del seu paseig un autèntic espectacle. Podrem visitar els seus museus i centres expositorsv i com no el seu castell i la seva gran muralla on desde aquesta podrem disfrutar d´unes vistes increíbles.

Sens dubte, Albarracín és una de les ciutats més maques d´Espanya, val la pena visitar-la.ALBARRACIN(TERUEL)
Com arrivar-hi:  Albarracin està situada a 35 km de Teruel. Haurem de pendre la A-1512.
No hay comentarios: