Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

lunes, 30 de diciembre de 2013

CAMÍ DELS ESQUIROLS (PYRENEES 2000, Cerdanya Francesa)Aprofitant la nostra estada a Pyrenees 20000, dins la Cerdanya Francesa, aprofitem per, a més a més de descansar i gaudir de la neu de fer una excursioneta amb raquetes de neu.

(VIDEO RESUM)

Dins d´aquest espai de Font-Romeu/Pyrenees 2000 , cal destacar la gran infraestructura en espais per disfrutar de la naturalesa ... correr, btt, ski, raquetes, ski de fons ... i sempre amb indicacions i rètols per disfrutar-ho.
Dins dels itineraris de ràquetes de neu, podem aconseguir els plànls en les oficines de torisme això si ... pagant 2 euros. Que farem !!!
Trobarem diversos itineraris molt bé indicats amb les dificultats segons el colors ... verd fàcil, vermell difìcil ...Aquest itinerari, surt del centre de Pyrenees 2000 i ens arrivar fins un llàc força maco, això si, haurem de creuar la carretera un parell de vegades ... és la única dificultat.
Com no, les nostres gossetes han  disfrutat moltíssim per la neu ... però sense raquetes !!!!ITIENRARI AMB RAQUÉTES DE NEU
Camí dels Esquerols (ITINERARI 2)No hay comentarios: