Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

miércoles, 1 de enero de 2014

SNOWBOARD A PYRENEES 2000 (CERDANYA FRANCESA)


Aquest Nadal, a mes a mes de disfrutar de la companyia de la família toca disfrutar de la neu ... feia molt de temps que no la trepitjava, vaja, 4 anyets i ganes en tenia un munt.


Pyrenees 2000 és una petita estació d´esqui a la Cerdanya Francessa però esta conectada fa anys amb la veina de Font-Romeu, això fa que sigui un espai forçá intersant.

M´enrecordaré de les sensacions de la taula ... diuen que és com anar en bicicleta, una vegada en saps ja no es perden les sensacions i això ho confirmo. Ha sigut genial , he disfrutat com sempre i mes si un està acompanyat de la familia.

1 comentario:

Buscadeporte dijo...

Buenas tardes a tod@s,

en Buscadeporte.es hemos estrenado sección de escalada.
Como no podía ser de otro modo, “El Món de la Ferrata” está presente entre las webs más destacadas de este deporte.
Esperamos que os guste la iniciativa y que os resulte una herramienta útil a la hora de vivir vuestra afición escaladora.

http://www.buscadeporte.es/inicio/deportes-a-z/escalada/