Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 23 de agosto de 2014

CICLOTURISMO EMBALSE DE BARASONA

 L´embassament de Barasona és un lloc fantàstic de cara a l´estiu per practicar esport acuàtics, pedendre el sól, banyar-se, dinar ... vaja pasar el día fugint de la calor.

També podem aprofitar i fer una ruta circular per coneixer les poblacions que hi ha als seus volts ... i un bona manera és fer-ho en bicicleta o sigui que som´-hi !!!
Amb una volta circulars d´uns 20 km totalment planers disfrutarem d´aquest entorn on l´aigua agafa protagonisme, les vistes cap al Pirineu i ... a que espereu !!!!
EMBASSAMENT DE BARASONA (GRAUS, OSCA)
 
Com arrivar ?? De Barbastro o desde MOnzon hem de pendre dirección Benasque.  Avans d´arrivar a la población de Graus ens trobem amb aquest embassament , un llóc d´oci per practicar esports aqüatics i amb una infraestructura de campings per disfrutra-los.

No hay comentarios: