viernes, 15 de agosto de 2014

ESPORTIVA AL VALLE DE REMUÑE (LLANOS DE HOSPITAL, OSCA)

 
 
Remuñe ... sinònim de granit, d´adherència, d´alta muntanya. Potser sería l´equivalent de Cavallers però a Osca. Dins el parc nacional de Posets, a tocar de Llanos d´ hospital ... a tocar de l´Aneto ... que més podem demanar?? Dons escalar o sigui que som-hi !!!



















La Marghot ens proposa anar a coneixer aquest sector d´escalada. Hi nosaltres no dubtem. Aprofitant la nostra estada de cap de semana a Seira per disfrutar de les festes d´estiu ... sensa pràcticament dormir, Diumenge després d´un bon esmorzar ens dirigim cap allà !!

Deixem el cotxe a tocar de la pista que porta cap a Llanos d´Hospital. Sorpressos de la qüantintat de cotxes que hi ha a la zona però és que és la porta a moltes excursions.
Nosaltres carreguem motxilles i sota un sol que deunidó ... fem una aproximació durilla fins arrivar a peu de vies.












Vaja ... amb orientacio sud i sense cap mena d´ombra i el granit que reflexa tota la força del sol ... ho pasarem malament. Però les ganes d´escalar i disfrutar d´aquest granit ... tot i la calor ... fan que gaudim d´una jornada en un entorn privilegiat ... un llóc d´escàndol ... un llóc que tornarem !!!












Escalada en Benasque (Remuñe)
Como llegar: Al final de la carretera de Benasque, existe un sendero que se introduce en el valle de Remuñe. Después de andar unos 10 minutos hay un mojón grande a mano derecha, donde empieza la senda para ir al sector de los picapiedra.

Época del año: La época ideal es en verano, se está muy fresco.

Dificultad: Vías fáciles muy bien equipadas.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)