sábado, 9 de agosto de 2014

Esportiva a Campo (Osca) Sectores Puente Romano y Quinto Elemento

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Aquest sector és fantasitc per esalar a les tardes d´estiu. Pasades les 6 de la tarda ja podem escalar a tots dos sectors a la fresqueta perque , és així, pots estar a Barbastro a 32 graus però aquí, a tocar del riu esera corre un fresquet que ....








Tot i que els sectors no tenen vies de qüalitat, sempre trobes el que ... un dels sectors son vies picades i l´altre a tocar del pont ... el 6b si que realment val la pena ... per la situacio, per sortir per sobre del riu ... val molt la pena.






















Hi ha un altre sector on crec que hi ha un parell de vies però que quedarà pendent visitar ... el graus potser piquen una miqueta però perquè no anar a veure-les ???

O sigui que ja sabeu, si esteu aprop de Campo i voleu escalar en un llóc agradable, tranquil i amb aproximació nula ...  aquest és un bon sector.











 
ESCALADA EN CAMPO (OSCA)
 
Com arribar ?? Agafgem dirección Benasque i avans d´arrivar a la población de Campo, just pasar el túnel agafem una desviació a ma Esquerra per pendre la antiga carretera que ara no te circulació. POdem aparcar a tocar de les vies.
Orientació:  Un sector Nord-est i l ´altre nord-oest ...a les tardes apartir de les 6 ja tenim ombra.
 
 
 


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)