domingo, 31 de agosto de 2014

Via Rantamplan (105 mts, 5a) Magdalena Inferior, Montserrat


 
Aquesta via son d´aquelles que vols escalar i disfrutar sense cap mena de compromís i patiment, en un entorn únic on les vistes cap al monestir, S. Benet agafan protagonisme, on escalar és un pur plaer ... és de les vies de Gorros més fàcils i ben assegurades ...
 
 
Perfecte per aquell que vulgui fer els seus primer llargs asomint la responsabilitat de la cordada, on practicar a montar instal.lació de ràpel ...  Via Rantamplan ...
 
 
 
I aquesta vegada será la Marian que posi en pràctica tot això ... i la motivació la te present o sigui que aprofitarem. Ella fara el segón llarg i un quart on haurà de decidir que trova adaltj per asegurar-me dons no tenim segur si haurjà reunió o haurà de buscar-se la vida.

 
 
 



La via no té cap mena de dificultat, sempre amunt reseguint la llarga estesa de parabolts i sempre amunt. Comença la via a la Esquerra de la llastra a la base de la paret. Fem un petit repàs de les maniobre que cal fer i som-hi !!!


 
En tot momento és una via per disfrutar. El primer llarg té un tram un pel finet però tot seguit comencen a sortir presses espectaculars on no patirem en cap momento. Tot i la seva baixa dificultat, la verticalitat de la via sorpren i les reunions son força penjades .... té el seu alicient.



Una vegada arrivem a la tercera reunió fem un petit tram fins arribar al cim. Allà la Marian decideix montar reunió  en la instal.lació d´una de les vies de la cara nord. Una vegada adalt disfrutem de les vistes i de la boira que a fet acte de presencia apartir de mitja via donant a la jornada un joc de llums i colors totalment de quan hem començat la via. Fins i tot decidim posar-nos la térmica, tot i ser a finals d´agost dons la fresqueta fa acte de presencia.

 
Busquem la instal.lació per fer el ràpel i en un sol de 40 metres ens trobem jà al terra. Ara cal afanyar-nos una mica dons el día comença a ser curts i dit i fet ... arrivem al Monestir amb els frontals treballant ... una jornada fantástica com sempre ... a Montserrat.







 
 
 
 



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)