Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 3 de octubre de 2014

ESCALADA A VADIELLO. SECTOR PARET DEL MUERTO

 
Amb aquest resum de les moltes tardes que hem escalat aquest estiu a Vadiello per la seva orientació, posiblement sigui això ... un bon resum del que ha sigut escalar a Vadiello. Bones estones, bons records i projectes pendents i com no ... ganes de tornar però potser buscant noves orientacions que el sol ens escalfi de cara a l´hivern. 


A Vadiello dins el parc natural de Guara trobem un espai únic a tots nivells. Per la seva riquesa paisatgistíc, per la seva fauna, flora ... per la seva història i com no per ser un llóc on practicar alló que més ens agrada la escalada.


Principalment el conglomerat agafa protagonismes on la escalada és molt però que molt fineta, un conglomerat molt diferent al de Montserrat i el de Riglos.
 
Però aquells que volgueu fugir d´aquest tipus d´escalada també trobarem un calcari exquisit. Un dels sectors més visitats jà fa força anys és el sector Paret del Muerto, on i amb la seva aproximació i orientació nord fà que als mesos de calor sempre trobis gent.No hay comentarios: