sábado, 1 de noviembre de 2014

ESPORTIVA A CASTELLONROY (LA LLITERA, OSCA)


Castellonroy és una zona d´escalada que potser no hi va gaire gent, però una vegada arrivem per primera vegada les sensacions son bones. Tenim un sector d´estiu amb una orientació nord amb unes vies realment maques, molt ben equipades. POtser poques, curtes, explosibes però donen de jóc. Després tenim aquest sector de los Amics, amb una orientació sud perfecte jà pels diez de fred. La aproximació tot un luxe tot i que l´acces és una pista però que es deixa fer amb qualsevol mena de utilitárí.






Per la ocasió quedom amb en Ramón i en Pablo que bé acompanyat d´una amiga seva amb els seus nens que ... deunidó ... veure a un vailet de 10 anyets ja obrin un 6b+ ... se´t cau la baba !!!

Respecta les vies d´aquest sector ... boniques !!! Son força llarguetes, linees maques i graus entre V i 6b+ .... per disfrutar de valents. Foins i tot i ha alguna línea curiosa en flanquejos de bojeria.

L´equipament perfecte, un bon equipament que en cap momento en fa entra caquetes.
Nosaltres ens posem amb les vies del mig de la "V" fent cinques per disfrutar i escalfar  per acabar fent un parells de 6b+ ... un de diedre técnic i l´atre bonic de placa ...

El peu de via molt còmode i la aproximació ... un minutet ... que més podem demanar !!!

















ESCALADA A CASTELLONROY
(SECTOR LOS AMICS)

Per arrivar-hi hem d´anar de Castellonroy direccio a Balldellou. NOmés sortir del poble localitzem una pista a mà Esquerra dirección la ermita. Sempre dirección a les parets i més concretament cap a la "V" que situarem visualment. Una vegada arrivem al sector deixem el cotxe, després d´una forta baixada, a tocar de les parets, dins una mena de barranc.







No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)