Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 15 de noviembre de 2014

TRAILRUNNING ALQUEZAR-S. PELEGRIN- ASQUE- ALQUEZAR

 
 
 
Aquesta sortideta permet coneixer els entorns d Alquezar, unes vistes aquesta población de 360 graus.
Sortim per la seva part oest per anar a buscar la petita población de San Pelegrín, un petit nucli que s´accedeix per una pista en bones condicions fins arrivar al que son quatre cases. Aquí realment la pau i la tranquilitat son presents a tot arreu. Una petita esglesia al centre mateix i poca cosa més.
 
 
 
A continuación busquem dirección nord i tot seguit agafem els desviament dirección les Balses de Basacol. Aquet raconet és realment maco. Suposo que és on antigament es recollia l´aigua per donar a la población d´Alquezar. Ara ... un racó on disfrutar de la pau on l´aigua en forma de basses agafa el protagonisme amb uns xipressos que demanan la seva atenció.


 
A continuació anem a buscar dirección sud/est el camí que ens durà al pont de Pedruel, una autentica meravella situat al riu Vero, un´llóc on els diez d´estiu es trova força transitat, tants pels barranquistes, aquells que volen fer un banyet o aquells que els hi agrada caminar. D´aquí prenem el camí que ens durà a Asque.

 
 
Aquí ens sorpren el canvi radical de paissatge, on el conglomerat pren una altre dimensió. Travessem un petit barranc on ens hem de mullar una mica els peus per enfilar-nos directament amb una força pujada dirección Asque. Aquí trobem un mirador on disfrutem de les vistes cap a la colegiata d´Alquezar, i el barranc que accedeix al Vero, ralment maco dons no estic acostumat a veureu desde aquesta situació.
Ara avans d´arribar a la población de Asque prenem la pista dirección sud que ens durà directament cap a Alquezar per la seva orientació sud.
Una sortida molt maca ... 360 graus al volts d´Alquezar.No hay comentarios: