domingo, 23 de noviembre de 2014

Via Stoc de Coc (130 mts, V+) Malanyeu


 
Malanyeu és d´aquells indrets que tenen alguna cosa d´especial. Sens dubte quan arrives i et trobes el pany de roca al devant jà quedes bocabadat. Si tens la sort de venir a la tardor el joc de colors és inevitablement increíble. A sobre disfrutes de les vistes cap al Pedraforca ... que més pot demanar. Dons a sobre la tranquilitat és present tot i que sempre hi ha forces  escaladors.

 
 
Ara feia temps que no hem deixava perdre per aquí, més de dos anys segur ... hi había ganes. Accepto la proposta dels companys, inevitable i ganes de tornar-hi. Una via pendent, tot i haber fet unes quantes aquí, i potser de les més maques ... Stoc de Coc.
 
 


 
Arribem una bona colla del Geamm, per fer quatre cordades. Jo tinc pendent aquesta o sigui que ... en Xavi i jo anem cap allà i en Sergi i en Blade també s´apunten ... les dues cordades de l´Alfredo i en Ramon per una banda i en Marc i l´Ana aniran a buscar altres líneas.





 
Fem l´aproximació còmode, fins a peus de vies, d´aquells moments que no et canses de gaudir de la pared. A mida que t`apropes ... les ganes son més prensent. Arribem i deunidó la gent que trobem, fins i tot d´algun conegut que tindrem com a veí.




 




La via és de les millor que podem trovar a Malanyeu. Ben equipada, excesivament, dos llargs de continuitat, el primer de 55 metres i l´ultim de 45. Llàstima que aquesta línea està trencada pel bosquet que trobem a mitja paret però tot i així ... disfrutona de valent.
 



 
 



 
Una vegada arribem al cim decidim baixar caminant per disfrutar de la tardor. De fet no había fins ara baixat mai caminant i cal dir que és molt agradable. Cal seguir dirección est fins arrivar a la finca d´una casa per seguir el PR que trobarem tot seguit.



 
Una jornada fantástica o el temps ens ha acompanyat amb una temperatura molt agradable per ser finals de noviembre. La veritat és que tinc ganes de tornar ... Malanyeu és un bon llóc per disfrutar d´alló que més ens agrada ... escalar.
 
 
Via Stoc de Coc (130 mts, V+)
MALANYEU





2 comentarios:

Joan Baraldes dijo...

Ei Jaume,
Nosaltres també hi erem !!
De fet vam escalar al costat d'alguns membres del GEAM.
Molts records.

Salut i a escalar

JAUME ORS dijo...

Nosaltres varem coincidir també amb un company que feia anys que no veiem, en Marià ... quina qüasalitat !!! Una abraçada.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)