domingo, 20 de septiembre de 2015

Esportiva a la Tour de Carol (Catalunya Nord)

 
Dissabte després de fer un intent d´escalar a la Dent d´Orlu , de dirección cap a casa i com passem per la Tour de Carol, visitem aquesta petita zona d´escalada, tot i aque les vies son poques i fàcils el llóc és realment agradable i maco i com fanàtic del granit ... un llóc fantastic per disfrutar de l´adherència i les fisures per practicar la autoprotecció ... o sigui que la tarda es presenta divertida i més encara després de no poder escalar a la Dent.
 
 
 
 
 
Aproximació ... cero patatero, podem aparcar una mica per sota del sector però si volem podem arribar fins a peus de vies, així ho tenim tot molt a mà. La orientació sud també fa que sigui un bon sector per l´hivern tot i estar situat al pirineu i a una alçada tocant a pistes d´esqui.
 
 
 
 
Respecta al sector, cal dir que no hem trobat resenyes però ... son vies fàcils entre els 4 i 6a+ aproximadament, ben equipada amb químics i fins i tot la més difícil es podría arribar a fer amb A0. També tenim la posibilitat d´e mpalmar dos llargs, dons hi ha un segóns pis o sigui ... la posibilitat de fer dos llargs per practicar la via llarga.
O sigui que ... no és un sector per anar expresament però si s´està aprop ... val la pena conseixer.
 
 
 

LA TOUR DE CAROL. ESPORTIVA
 
 
SITUACIÓ:  La Tour de CArol (Catalunya Nord)
COM ARRIBAR: Hem d´anar fins a Puigerdà i dirección Llivia. Tot seguit dirección Andorra o POrte Pymorent. Només deixar enrera la población de la Tour de CArol em d´estar atents de trovar a mà dreta un accés a mà dreta on ens durà aquesta mena de cantera que es pot veure desde la mateixa carretera.
ORIENTACIÓ: Sud
EQUIPACIÓ: Químics
ROCA: Granit.








2 comentarios:

Alfredo dijo...

En fin,...menos es nada.
Queda pendiente y las pizzas tambien!!

JAUME ORS dijo...

Ha ha ... las pizzas sobre todo !!!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)