Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 27 de septiembre de 2015

PORTADA ESCALAR Nº 98 "SABER VIAJAR"


 
Darrera del fet d´escalar hi ha molt més que el fet de pujar una paret hi només ho sabem aquells que escalem. L´altre día amb la meva germana, varem anar a les portes obertes de Climbat de Badalona i desde la perspectiva, d´aquell que no escala potser es preguntan ... " no entenc que hi troba la gent pujant una paret d´un rocòdrom ???"
I pots arribar-ho a entendre però ... una vegada descobreixes aquest món et dones conta que hi ha molt més del fet de pujar una paret.
Al número d´aquest més d´escalar, al sumari explica una miqueta el perquè d´aquesta gran pasio d´escalar i d´altres coses ... el viatjar, coneixer gent, llócs, indrets, la vida errant en furgoneta i noves vivències .... uf .... quanta raó !!!!
Però la reflexió més maca la de "nos ens dediquem a coleccionar vies, no siguem turistes de la roca"
Una de les frases més maques amb que es pot resumir la escalada per a mi és ... viure és escalar ... escalar és viure.
Bones escalades.

 

No hay comentarios: