sábado, 5 de septiembre de 2015

Via Verda Ripoll- S. Joan de les Abadesses

 
(RESENYA VIASVERDES. COM)
 
 
Aquesta via verda realment és molt recomenable per tot el seus ingredients que hi trobem ... un entorn preciós sigui la época de l´any que hi anem, per la seva baixa dificultat amb un desnivell mínim, per trovar tots els serveis necesaris que ens poguem imaginar, per la opcció de poder fer una banyet de cara al bon temps, on s´inicia trobem tota la información necesaria, un bon restaurant on fer els àpats i on poder fer nit amb  les furgonetes ... que més podem demanar ... dons si ... que ens faci bon temps !!!


(VIDEO RESUM)

I així ha sigut ... per la ocasió la Elvira, la Claudia, la Berta, en Jan i jo i ... moltes ganes de pasar-ho bé !!!

Nosaltres varem fer aquesta sortida al més d´agost o sigui que la calor estaba asegurada però tot i axiò hi ha força ombra sobre tot al començament i com deia avans , la opcció de fer una banyet o sigui que la recompensa hi és present.

Sortim del punt d´informació, i d´on surt la via verda, a la rotonda de la carretera que va de Ripoll a Camprodon, on podem aparcar sense cap mena de complicació, dons tenim un parking força gran.

D´aqui ja ens surt la via verda, molt ben indicada , dirección S. JOan de les Abadesses. Un trajecte d´anada en pujada molt suau amb on trobarem molta diversitat de paisatges.

Ara només toca pedalar i pedalar i disfrutar !!!!
























VIA VERDA RIPOLL - S. JOAN DE LES ABADESSES


 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)