domingo, 22 de noviembre de 2015

Via De les Cabres (95 mts, V" La Codolosa, Montserrat)





Aquest diumenge la previsió era anar a fer la via "Alba ...Oi?" però l´hivern que no había arribat i no volia arribar ho ha fet aquest dissabte ... baja !! Fred, molt de vent i pluja però les ganes d´escalar fa que estiguem a MOntserrat, preparats pel que sigui.





Però esta clar que la via no la podrem fer, son 270 metres, més baixar, no ens podem arriscar i les parets no es mouen de llóc, això diuen i precisament MOntserrat es mou ... que més dona jaja!!
Canvi de plans, farem una via corteta pel que pugui ser o sigui que farem la Codolosa, aproximacíó curta curta i vies de 3 llargs.




(VIDEO RESUM)

Tot i que quan arribem a la Area de la Salut pluvisqueja ... decidim fer la aproximació aveure. El vent s´ha encalmat i encara més aquí a la Codolosa, que al ser una mena de petit circ queda ben protegida de l´aire, de l´aigua jà en parlarem ...




A mida que ens anem aproximant sembla que el temps vulgui arreglar-se ... anirem a fer la part més oriental de la Codolosa, que creiem que quedarà més protegida. La escollida la Via de les Cabres, no més acertat perque quan arribem hi ha una bona colla de cabres que ens fan la ben rebuda. Serán 95 metres, tres llargs i una dificultat máxima de V ... potser adalt decidirem si anem a buscar alguna cosa més ... a la aventura.

Per la ocasió som l ´Alfredo, el seu fill JOse i jo. Una vegada a peu de via l´Alfredo farà el primer llarg i jo els dos següents. O sigui que som-hi !!!!


















 
Vaja ... una via sense cap mena de dificultat, per disfrutar de la tranquilitat, de la pau, dels companys, una via lògica per terreny fàcil on potser el segón llarg et posa una miqueta les piles a l´hora de sortir de la reuníó on és el pas de V i .... amunt !!!!!
 
 
Via "De les CAbres, 95 mts, V"
La Codolosa, MOntserrat.
 
 
Aproximació. Del parking de la zona de esbarjo de la Salut prenem el torrent i amunt direccio les parets, una mica a l´atzar pels molts corriols que hi trobarem. Descripció via: NO cal descriure gaire ... sempre amunt seguint el bolts. Descens: Ràpel per la mateixa via.





2 comentarios:

Alfredo dijo...

Otra para la cole..en la Codolosa las vias son para un dia como el de hoy, que el tiempo no pinta bien o para una matinal y a comer a casa..

JAUME ORS dijo...

Eso eso ... para la coleccions Alfredo !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)