sábado, 7 de noviembre de 2015

Via del Alicorn (6a, 120 mts, V+/A1 obligat) Montgrony, Paret de la Cubil

 
(RESENYA DELS NOSTRES AMICS JOSEP I LAURA)
JOSEPILAURA.BLOGSPOT.COM
 
 
 
Aprofitant que aquest cap de semana celebrem el nostres setè aniversari Geamm i la zona escollida és el Ripolles ... ens ajuntem tots a Ripoll, camp base i d´allà a fer activitats. Esportiva, via llarga i bicicleta.
 

(VIDEO RESUM)


Nosaltres ens decantem per fer via llarga i cap a Montgrony ... més concretament a la paret de la Cubil a fer una via que ... crida molt l´atenció per la seva estética, las seves canaleres, una autèntica meravella que ens regala la natura. Sería una mena de xorreres però en negatiu.´
Mirem rensenyes i ens decantem per la resenya de la nostra companya Laura, tot i que en tenim d´altres companys, totes elles genials !!!
 
 
 
 
Laura, amb  el teu permis faig servir la teva resenya, grà ciesss !!!! Quin morro, tot i que sempre intento fer la resenya jo mateix però aquesta vegada ... ummmm
Ens enfilem cap a Montgrony i 500 metres avans d´arribar, just al revolt d´avans agafem la pista de la Esquerra, uffff .... no apta per cotxes  i si per 4X4 , nosaltres amb les furgos patim una mica però acabem arribant al Coll Roig. Allà deixem els cotxes i comencem la aproximació ... evident cap a les parets.
Respeta al día, sensacional, per ser 7 de noviembre jo crec que ens acostarem als 22 graus .. una bojería , calor de debó, maniga curta sens dubte !!!!
Trés llargs, un de tràmit, el segón el qu agafa protagonisme amb les seves canaleres i un tercer maco amb un final explosiu.
 
 
 
 
 Respecte l´equipament ... ufff ... tot i que ha estat reequipada i fen-la una mica més humanitzada ... els seguros allunyant una mica i caure és ... baja  més val no caure dons les canaleres semblen cutxilles que fan por ... jo faig servir fins i tot algún número 3 i 4 en les canaleres per ajudar-me psicològicament  i com no la sortida del segón llarg on el 6a apreta pot ajudar i fins i tot al tercer llarg, a la part final també .... o sigui que si en teniu agafeu-los !!!!
 
 
 
 
El que deiem un segón llarg preciós on s´escala fins i tot amb els genolls, de veritat ... una escalada que al no estar acostumat es fà més difícil del que és realment ...
I així anat la via, un llóc molt tranquil, una via que sorpren i una calor que deunidó !!!!
Per baixar ... rapelant per la mateixa via encara que també crec que es pot baixar caminant. 






















Una vegada acabada la via marxem a visitar MOntgrony, preciós i allà ens trobem amb la resta de collar. Birretes, xerrades i apunt de marxar cap a Castella de N´Hug on celebrarem el nostre aniversari, un cap de semana complert !!!



 
 
 
 
Via del Alicorn
Paret de la Cubil, Montgrony
Ripollés
 
 
 
Resenya dels nostres companys  Benvinguts al paradís

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)