miércoles, 28 de septiembre de 2022

ESCALADA AL JARDINET, MONTSERRAT AMB ELS COSINS !!!



La escalada al sector El Jardinet a MOntserrat  és d´aquells sectors que podriem anomenar "escalada de plaisir", sense complicacions, escalar sense més pretensió que pasar una bona tarda i si vols tibar una miqueta més ... les tres vies de la dreta. Al mig ... tres quartets i un cinqué a la dreta del tot.

Per la ocasió, una ocasió especial ... trobada de cosins, per una part la meva cosina Gloria que ... sota el lema de mai és tard ... aquí està pe segona vegada practicant la escalada i per una altre banda ... el meu cosí Nando que .... després d´anys sense contacte ... la escalada està sent la excusa per ... retrobar-nos i així .. ..escalant l´éxit està asegurat !!!!


(VIDEO RESUM)





Aprofitem que les tardes encare son llargues per deixar-no caure un dimecres, ningú, solets ... una mica devent que avegades ens fà perdre l´equilibri, un jersei que ja de vegades no fa nosa i ... escalada de plaisir ...

Fem totes les vies pràcticament d´aquets sector per quan la llum va a menys ... marxar cap a Collbató a fer la birreta, per deixar per finalitzada la jornada ... marxem contents sens dubte !!!



















 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)