Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

lunes, 22 de julio de 2002

LES BOUILLOUSESAquesta zona d´escalada està a peus del Pic Carlit a 1750 metres i a uns 6 kilometres de la població de Montlluis. Envoltada d´un paisatge únic és una zona fantàstica per anar a l´estiu, encara que a plé hivern, amb díes de sol també podrem escalar. Vies d´uns 20 metres d´alçada sobre un granit fantàstic. Son vies de grau mitja/baix. (S´ha de tindre present que a l´epoca d´estiu està tancat el transit uns quant kilòmetres avans, o sigui que haurem de vindre amb autocar o a peu).

Aprofitem la estada a Bellver de la Cerdanya per acostar-nos aquest sector tan maco i per fer unes quantes vies de grau baix, per anar agafant confiança sobre tot a l´hora d´obrir vies.
No hay comentarios: