miércoles, 14 de enero de 2009




Sol solet vina a veure´m que tinc fred !

Som en Carles i en Jaume. Hem quedat per anar a treure les teranyines a les parets de Can Jorba. El día s´aixecat tapat, fred i quan arribem al Bruc s´afageix el vent. Tres elements que haurien d´estar prohibits! Un petit "dejeneur" al Bar de l´Anna (dons el Casal està tancat) i ... som-hi !



Arrivem al "Sector Central" i el temps decideix estar al nostre costat. Gens de vent a peu de via, surt el solet i una temperatura fantàstica per ser el mes de Gener. Ara només toca disfrutar de la pedra.







Comencem per la via 6 (sense nom) un 6a+, una placa que és tot peus. Força disfrutona. Continuem amb la veina "Ladysue" (6b) de placa on a les 3 primeres xapes està el grau, també força xula i llargueta. Totes dues al sector del costat del "muro de lamentaciones".







Via sense nom (6a+)




Via Ladysue (6b)




Ara marxem d´aquesta zona, però continuem al sector central però més a la dreta, al sector "Vesper", fem la via "Kiskillós" (6b+) (foto de dalt)també molt llargueta i guapa. La sortida guapíssima un pel desplomada, però de 3 moviments, tot seguit un tram fàcil fins arribar a un altre sostre que haurem de guanyar, no tan difícil com el primer però més de "coco", per acabar a la part final amb pasos finets. Total de via 33 metres.Deixem aquesta i anem a la veïna de la esquerra, la via "La Cantonada" (6a+) (segona foto), maquíssima, tota ella de continuitat, això si una sortida molt p..ta.










Via Kiskillós (6b+)




Via La Cantonada (6a+)


... i per acabar la jornada en Carles té un projecte d´escàndol ... la via nº 16 un 7b+, al sector "Bauma" una preciositat de via, curta però intensa.Qué haig de dir, veure´l pujar va ser el millor del dia, es va treure tots els pasos encara que no va encadenar d'una tirada, però segur que en poc temps serà seva.







(VIDEO: PROJECTE CARLES , Via sense nom, 7b+)


Recollim trastos, anem una altre vegada al Bar de l´Anna a fer un petit dinar i cap a casa.



Bona companyia+escalada=Felicitat

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)