lunes, 15 de enero de 2024

OFF-ROAD PELS VOLTS DE CORRÓ D´AMUNT


MOTO: BMW F 650 GS
RUTA MOLT DIFICIL PER UN CURT TRAM PER TERRENY FANGOS "SURCOS" I RODERAS MOLT PROFUNDA ... VEURE VIDEO PER SI TENIU DUBTE. TRAM QUE ES POT EVITAR
ELS WAYPOINTS INDIQUEN INICI I FINAL TRAMS DIFICILS
Dons això ... sortida fàcil i molt maca però ... que es complica molt i molt en un tram fins i i tot tinc que treure la moto tirant d´ella !!!


(VIDEO RESUM)

Surto de la Esgleisa de Llerona i disfuto d´aquest entorn tan maco que tenim entre LLERONA-LA GARRIGA- CURRO D´AUMUNT I CARDEDEU ... pistes que ens duran molt aprop de la població de LA GARRIGA amb vistes cap al MOntsney .
Arribem al primer tram amb una mica de dificultat, als 7.1 km ... i ens endinsem per un bosc en pujada per una corriol estret ... creuem un camp ... tornem a entrar al bosc fins sortir a una pista principal.
Continuem disfrutant sense cap mena de dificultat per tota mena de pistes, amb salts, fàcils ... fins arribr ara al segón tram amb dificultat , al km 9.4 dons és un corriol estret per dintre d´un bosc. La entrada aquest corriol està barrat amb blocs grans de pedra però com vaig sol i amb cura accedeixo, cal remacar que camins estrets s´ha de vigilar per si hi ha senderistes i bicicletes.


Surto d´aquest corriol i ... continuo per pistes ... fins agafar la carretera de Corro d´Amunt ... una primera vegada a Corró ... i surto a la poca distància (haig de tirar enrera que m´he passat la entrada a pista) i després de fer un altre tram de pistes, torno agafar la carretera 1 km approx per tornar a pista.
Ara ... disfrutant ... fins arribar al TRAM MOLT DIFICIL dons m´equivoco i entro en un corriol en baixada, amb fang i a mida que baixo em trobo reguerots cada vegada més profunds i l´ ULTIM ... per no evitar-ho per la seva dreta enfanguistat i caure dins ... decideixo ficar-me dintre i em quedo atrapat !!!
Estic mitja hora vient que faig i al final la trec de dintre a cop de estirar-la. Uffff .. quin ensurt !! A sobre vaig sol ... però al final m´ensurto i torno a pista !
Ara ... resta fer uns trams de pista per dins de bosc per anar a buscar la civilització a la urbanització MILPINS ... d´aqui carretera a lí inici de ruta !!
BRUTAL !!!!







 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)