miércoles, 2 de agosto de 2023

VALL DE RANSOL, ESTANY DE VALL DEL RIU (ANDORRA)


Sortim desde el nostre camp base que tenim establert a la Esació d´Esqui de Grau Roig i direcció Andorra, després de pasar el Tarter. prenem a mà dreta direcció Ransol i tot seguit, a mà esquerra direcció Els Plans. Aquí hem dubtat una mica dons al final de la carretera no hem trobat l´inici de la ruta i preguntant ... avans d´arribar al final, a mà dreta surt la carretereta que ens dura fins al final on trobarem unes cases amb balcons vermells i on poder aparcar.
Som-hiiii !!


(VIDEO RESUM)

Aquuesta ruta lineal d´un 11 km és un balcó a la civilitatzció que anem deixant enrera per tot seguit, encarar-nos en una pujada forteta per endinsar-nos dins un bosc meravellós ... ombra per tot arreu ... fins que sortim d´aquest mateix i obrir-nos las vistes cap a muntanya on el verd dels seus prats ens acompanyaran una bona estona. A mà esquerra ens queda el refugi del Plans i continuem amunt !!
Una zona de tarteres que dificulta una mica el camí però sense cap mena de dificultat per ja arribar a la part final ... un primer estany per més endavant trobar la joia de la corona, el segón estany !!!



Compartim xerradeta amb una parella per fer un petit tast per omplir la panxa. Tot seguit ... tornem enrera per desfilar el cami d´anada fins arribar a la nostre furgoneta !!
Decidim ... no trencar la rutina de final de ruta, per anar a buscar una banyet que trobarem a la carretera de Ransol a la Coma de Ransol ... quin llóc més bonic !!!!


(SORTIN DE LES PLANS)

(REFUGI ELS PLANS)


(REFUGI DE LA VALL DEL RIU)




(PAS DE LA TARTERA)



(PRIMER LLAC)

(LA CIRERETA DE LA EXCURSIÓ !!!)





 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)