viernes, 16 de septiembre de 2022

HILARI(UM) CARDEDEU 2022 ... PRIMERA EDICIÓ (16/17/18 SEPTEMBRE 2022)


Aquest any hem tingut la sort de disfrutar de la primera edició del HILARI(UM) a Cardedeu, més concretament  a: 
El conjunt de Cal Ros de Sant Hilari, situat a 3,5 km al nord de Cardedeu, compta amb diverses edificacions catalogades d’interès arquitectònic, com el mas i la capella, i al bell mig l’era esdevé el centre d’activitats de tot el conjunt.
Els diversos espais a l’entorn del mas, amb feixes de diverses mides i extensions són l’indret escollit per al festival Hilarium.
L’entorn immediat està format per un mosaic de petits camps de cereals i farratges, boscos d’alzines i pins i les darreres feixes amb vinya i amb oliveres de Cardedeu, ara en procés de recuperació activa.


(VIDEO PRESNTACIÓ HILARI(UM)



QUE ÉS EL LAND ART ???

El Land Art o Earth Art es una corriente del arte contemporáneo en la que se crean obras en plena naturaleza (o paisajes urbanos) utilizando en muchas ocasiones los materiales que encontramos en ella: palos, piedras, hielo... Un híbrido entre paisaje y obra de arte, dos elementos estrechamente enlazados. En muchas ocasiones, las obras de este tipo están expuestas a los cambios y la erosión del entorno natural en el que se encuentran por lo que algunas han desaparecido, de ahí que la fotografía o las grabaciones del proceso y de la obra terminada sean muy importantes.





... el día de la inauguració la direcció del festival va poder donar tota la informació sobre els actes, obres, artistes i tot alló referit al festival ... amb una molt bona aceptació per la gent allà present. Respecta al cap de setmana ... sens dubte va ser un ÈXIT TOTAL per la gran afluencia de públic que va poder gaüdir de totes les instal..lacions ... gràcies HILARI(UM) !!!















 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)