domingo, 8 de mayo de 2022

VIA VERDA OLOT-GIRONA



Dons si ... una altre via verda a la butxaca, i aquesta vegada amb amicx diferents, gent que no coneixia i ara ... gràcies a la bicicleta noves amistats ... maco tot plegat !!!!




Aquesta vegada decidim ver la via verda de Olot a Girona, bé ... a Girona al final no varem arribar però tot i així sempre val la pena fer un itinerari com aquest ... i així a sigut !!!!





Com venim de diferentes poblacions, quedem a Olot mateix, just on comença la via verda i on hi ha un espai on es poden llogar bicicletes. I com ... un parell dels nostres no en tenien ... hem escollit el llóc com a punt de trobada. 
Apartir d´aquí ... només cal seguir les indicacions que anirém trobant durant tot el trajecte sense perdua, una dificultat molt baixa, sense cap tram complicat, potser un parell de trams de pujada però asequible a qualsevol ... i si no és així ja sabeu que toca ... baixar de la bicicleta i a emputjar-la un petit tram !!!!

Ens posem en marxa i ... ja només sortir tot un regal al sentits, dons sortim i durant els primers 4 kilòmetres la pedra volcànica pren protagonísmes ... cal disfrutar en tots els sentits !!! 
Anirem gaüdint de molts paisatges, creuearem algún poble on podrem si volem fer una parada, Les Presses, Sant Esteva d´en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Amer ..., veurem gorgs on poder-nos fer un banyet ... i fins arribar a Girona , tot i que nosaltres varem fer parada i fonda, no més ben dit a Bescanó i aquí teniem servei de furgoneta per tornar-nos a Olot on habiem llogat les bicis.
Una ruta plena de posibilitats, per fer en colla, amb nens, sol ... tota opcció és més que bona ... bicicleta electirca, de passeig ... tot és valid ... només caldrà DISFRUTAR !!!!











































 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)