sábado, 16 de septiembre de 2023

VALLFORNÉS ... CAMÍ ROCA PENJALLOPS



... Vallfornés és d´aquells indrets que li tens carinyo dons és casa nostra. Ja de petits pujava en bicicleta a fer el banyet a Roc fíté i segueixo pujant a fer el banyet a l´estiu i ara ... a descobrir raconetes que teniem oblidat o que sencillament no els habiem trepijtat.
Ara últimament agafem el mapa, el paper de tota la vida i ens el mirem i diem ... aquest corriol d´aquí no l´hem fet ... som-hi ?? I així ho fem !!!


(VIDEO RESUM)


Aquesta vegada deixem el cotxe al mateix poble de Cànoves i prenem el camí que ens durà cap a Roca Centella, que és l´objectiu d´avui però ... interpretem malament una de les opccions i acabem perduts però ... descobrim un corriol preció que pasa molt a toca de la Roca de Penjallops ... regalet per avui !!

D´aquí sens obren vistes cap a la part més oriental de Vallfornés on les Tarteres desde aquí son una taca de color ... quina pasada de tarteres, per a mi ... em dona la sensació de estar al Pirineu i no ... aprop de casa, al Montseny !!!!



Arribem al Vilar on fem un entrepà i d´aqui prenem la pista direcció Vallfornés, pasant per llocs molt macos, camins estrets, que ens duràn a la pista princiapal una mica per sota de la casa de Vallfornés. D´auqí ... anar a buscar l´embassament que per aquestes dates està sota minims i cap a Cànoves !!!

#QUEBONICÉSVALLFORNÉS!!!


(EL VILAR)


(DONAT LA MÀ PER SUPERAR OBSTACLES !!)




(VISTES DE LES TARTERES VESSANT EST)

(PISTES I CORRIOLS)


(CAMINS AMB GLAMOUR !!!)



(EMBASSAMENT SOTA MÍNIMS !!!)

 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)