lunes, 20 de febrero de 2012

RODELLAR (SECTOR EL CAMINO)

Rodellar ... el cor de la escalada a Osca, és una escola que està de moda, no només per la escalada si no també pels seus barrancs, les seves ferrates ... és Rodellar !!!

Dels sector més visitats, aquest, el "Sector del Camino". A més a més, com per anar a la resta de sectors de Rodellar, és de pas, tant pels escaladors com per aquells que van a caminar, sempre dona la sensació que està sempre bullint de gent !!!
Aquest va ser el primer indret de la nostra visita a Rodellar ... les vies de la esquerra son les més fàcils i allà varem estar.



Per la ocasió, jà fà uns quants anys, varem ser en Dani el Cubano, en CArles Bleind, en Nino, l´Oscar, en Miki, en Manel i la Sara, la Merijou en Jaume i els nostres gossos. Un cap de setmana d´aquells que ... queden !!!!
RODELLAR
Accés: De la carretera que va de Barbastro direcció a Osca hem d´anar a buscar la N.240
direcció Biergue. Una vegada aquest poble, agafem la HU-341 direcció Rodellar

Aproximació: Deixem el cotxe a la població de Rodellar, normalment bastan ple de cotxes,
dons es un llóc força visitat. Una vegada creuem el poble, deixem una font a mà dreta i tot seguit a la dreta un camí en baixada, direcció als barrancs de Mascún i Otin. Tot seguin
el camí sempre recta, deixem enrera unes cases. Hi ha un moment que el camí fa una forta baixada direcció al riu, deixan a mà dreta una paret amb força gent casi sempre escalant, aquesta és el nostre sector.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)