Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 29 de agosto de 2010

CASCADES DE LALARRI, PINETA (OSCA)

"Recorregut força suau on disfrutarem de les cascades del Vall de Pineta i tot el seu entorn"

Aquest és el paisatge que disfrutem quan arrivem al Parador de la Sra. de Pineta ... tota la vesant nord amb els seus salt d´aigua i els seus neveros.


(VIDEO RESUM)
Sortim del Parador directament a buscar el riu Zinaca agafant un camí direcció nord fins arrivar a creuar el riu per un pont. Comencem a caminar pel costat dret del riu fins arrivar a la entrada d´un bosc.

Una vegada ens endinsem al bosc comencem a pujar amb força desnivell sempre al costat del riu Lalarri i sempre ja disfrutant en tot moment dels seus salt d´aigua increíbles !!!

Una vegada arrivem adalt de tot enllacem amb la pista principal ... podem arrivar-nos fins la casaca gran que veiem però tot seguit recularem per la pista principal a mà esquerra direcció el Felqueral i a continuació fins arrivar a la zona de acampada just al costat del Parador Nacional.
Quan arrivem al Felqueral en tot moment podrem disfrutar de increíbles vistes a tota la vall.Després d´aquesta fantàstica excursió com no ... disfrutar una mica de la relaxació que ofereix l índret.

VUELTA A LAS CASCADA DE LALARRI
SITUACIÓ: Valle i Circo de Pineta
ACCÉS: Variant A-138 di Bielsa a Pineta
POBLACIÓ MÉS APROP: Bielsa
PUNT DE SORTIDA: Parador de Monte Perdido
HORARI TOTAL: 3 HORES
DESNIVELL: 180 METRES.
ALTITUT MÀXIMA: 1480
EPOCA RECOMENABLE: Estiu i Tardor
1 comentario:

Alfredo dijo...

Bienn Jaume y Meriyou, si es no parar, ya os teneis que conocer Huesca, como nadie..
Solos, con amigos, con los perros, la furgo..todo terreno.

Esto ultimo las cascadas se ve precioso..

cuidaros