lunes, 8 de enero de 2024

OFF ROAD SANT CELONI A CARDEDEU


MOTOS: BMW F 650 GS / HONDA HRF 450 /YAMAHA T700 TENERÉ
Curt tram de conexió entre CArdedeu amb Sant Celoni amb dos trams interesant, un curt però tènic i un segón, la pista rapida entre llinars i Cardedeu paral.lel a la AP7 que et fa sentir valent veure´t anar ràpid amb els cotxes de la autopista.
Sortim de Sant Celoni i prenem la carretera direcció Cardedeu. NOmés sortir prenem la primera sortida direcció Vallgorguina/Arenys de Mar i deixant enrera la rotonda de la entrada a la utopista ... girem a mà dreta per entrar al Poligon Industrial El Molino.
Li fem la volta i trenquem a mà esquerra per anar a bucar el tram OFF.
En no rés ... tenim un curt tram en pujada una mica técnic que haurem de escollir la millor traçada ... m´ha encantat !!! Aquest 4 km aprox. de que hem sortit del poligon industrial fins a la urbanització de CANADA PARK m´ha agradat molt. Després del tram técnic tenim una pista amb un terrreny amb petits badens ... molt divertit en general.
Entrem a la Urbanització de CANADA PARK i anem a buscar la carretera de Sant Celoni a Cardedeu.



Entrem a la població de VILALBA SASERRA per anar a buscar la empresa BRUC JARDÍ i tot seguit ... una pista asfaltada paral.lela a la autopista.
Paradeta per fer una foto a un parell de roures centenaris i a la masia de CAN COLOMER i continuem .... deixem enrera ELS MARISTES, el seu pou de glaç fins arribar a la rotonda de la carretera de llinars del Valles a Dosrius.
La vorem ... fem com si volguesim entrar a LLinars però només sortir de la rotonda, prenem un camí a mà esquerra ... unaPISTA RÀPIDA ... que ens durà fins a CArdedeu !!!
Just avans d´entrar a la població de CArdedeu ... VIGILAR que hem de pasar una cadena pel seu costat i ja hem arribat !!!
Ruta curta però ...


(MASIA DE CAN COLOMER)


(ROURES CENTENARIS)




Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)