sábado, 12 de febrero de 2011

OPEN ESCALADA NOCTURNA

Avui en dia la escalada no té límits ... esportiva, clàsica, bloc, psicobloc,boulderurbà i ara també ... bouldernocturn !!!! I segur que molts de vosaltres us preguntareu ... de nit i sense llum ???
Bé ... el nostre company JORDI XANDRI ha sigut capaç de treure la seva propia marca de presses d´escalada, però es que ara sigut capaç de treure unes amb llum i si no veieu l´efecte que fà al video ??? ... flipareu !!!


(VIDEO RESUM)

Bé ... deixant de banda tot això, el nostre propòsit és participar i pasar-ho bé així que uns quantsmembres del GEAMM fem acte de presencia a Lliça de Vall amb ganes de pasar-ho bé.

... això si ... cal dir que els blocs durs de veritat !!!! Blocs de pocs pasos de presses petites i sense escalfar hem produeixen només fer la primera via una lesió al dit, vaja, una "CAPSULITIS". Cal escalfar bé i a sobre si son vies per sobre del teu grau ... malament !!! D´això apendré segur dons no hi ha que hem faci ràbia és pendre mal.

Per la resta la resta de companys estan forts ... en Ferranet, en Blade, en Muré, en Jordi disfrutant de l´espectacle.









Bloc, velocitat i fins i tot una competi de pujar caixes de cervesses ... buides fan del open que sigui un èxit total en concursant i espectadors .



També una de les novetats és veure en acció un dels primers rocòdroms articulats de la firma "9b+ ROCÒDROMOS RAM" D´aquesta manera podem arrivar a tindra tota mena de graus d´inclinació inimaginables i si no podeu veure aquest video.






Ja veieu que el món de la escalada està en constant evolució ... felicitats a tots !!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)