viernes, 21 de octubre de 2011

ESCALADA AMB HISTORIA. CASTELL DE MONTJUIC





Avui aprofito que a la tarda haig d´estar a la fira de la "animalada" per fer una visita ràpida al Castell de MOntjuic però com no, per visitar un dels llocs amb història, al costat del tunel de la Foixarda, un dels llocs on es va iniciar la escalada ... als murs dels castell de montjuic.




(VIDEO RESUM)



Cal dir, que només per la visita jà val la pena, pel conjunt històric com per les vistes de tota la ciutat i del port de Barcelona.




I com sempre els peus de gat van a la motxilla, aprofito per treura profit a la situació i fer unes quantes travesses pel mur. Llàstima de no portar corda i company de cordada dons té que ser curiosíssim per alguna de les seves vies. POtser, la més curiosa, la que travessa un de les finestres a mitja vía, amb el seu parabolt característic. Curiós de veritat !!!













Vaja, que només serà qüestío de convencer algú per anar a enfilar-nos. De fet, per poder dir que hem escalat en un llóc amb historía i no més ven dit.






CASTELL DE MONTJUIC (BARCELONA)

APROXIMACIÓ: Desde la plaça d´Espanya direcció al castell de montjuic, seguint les indicacions.ORIENTACIÓ: Totes.DESCENS: HI ha reunións i si no es pot aprofitar les baranes de les balconades.ROCA: Paret de la construcció del castell. Blocs de granit i arenisca força compacte.EQUIPAMENT: Spits, algun parabolt i algun químic.ALÇÁDA: Aproximadament uns 10 metres.



















6 comentarios:

Alfredo dijo...

Hace..ufff, un monton de años, vi gente subiendo por esas paredes de piedra y pensaba..vaya chalados.
Mira por donde..ahora Jauma, podriamos quedar un dia dar un paseo y llevarnos las cuerdas.

no pares
cuidate

JAUME ORS dijo...

... pues si quieres podemos quedar un día por la tarde, un viernes, estaría guais !!! Hablaremos ... primero pendiente la del plec del llibre, ok ??'

ZAX dijo...

Si, si, quins records …. Hi ha una via de les fotos, l’Esperó del Mar, és la via més maca i més llarga del Castell junt amb algunes (de burins) al fosso del tir amb arc. Però, alerta company; Yo no lo haria forastero! La escalada al castell és prohibida des de que l’ajuntament ens va deixar o millor dit, relegar a “escalar legalment” als barcelonins a la Fuxi, i ho deuen de portar a “rajatabla” per que fa anys que no veig ningú trepant pel castell i de ganes, n'hi ha.
Daniel.

JAUME ORS dijo...

ei Dani !!! ... dons jo aquest día vaig estar grimpant, quin luxe !!! Dons és una llàstima no poder escalar, encara que ho entenc, però ... té que ser tot un luxe pujar per aquestes parets !!!

Anónimo dijo...

Pues hoy un compañero y yo nos hemos colado un poquito, XDD, por las vias mas escondidas y hemos tirado la cuerda y hemos hecho unas cuantas vias y la verdad esque muy bien, eso si los paraboles, reuniones y mosquetones oxidados pero aguantan, es una lastima que no dejen ya que hay vias muy guapas...

JAUME ORS dijo...

Hola compañero. Que lujo !!! Supongo que habra sido un gustazo subir por esas paredes con tanta historia y con vistas tan privilegiadas !!! Yo supongo que se debe poder escalar pues si no ... hubiesen desmantelado si más no las reuniones, no ??? Un abrazo.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)