domingo, 8 de octubre de 2023

DE VALLFORNÉS A PELESTRINS (CÀNOVES)




Aquesta és tota una clàsica de Vallfornés ... pujar a Palestrins i així ho fem per disfrutar d´aquest entorn que no ens cansa de trepijtar !!! De les moltes opccions de pujar fins a Palestrins ... fem aquesta ... aparcant a l´ultim parking de Vallfornés, just avans de la pujada a l´embassament i agafem la dreçera que ens durà, directíssimament vins a la Ermita de San Salvador ... un autèntic mirador cap al Vallés ... fins perdre la vista cap al litorial i la ciutat de BArcelona.


Tot seguit ... prenem una pista i anem alternant amb camí  que ens durà al coll de Palestrins. Desde aquí ... si estiras el braç sembla que puguis arribar a tocar el MOntseny ... continuem ... fent una circular ... pasariem el que sería a l´alçada de El Sui, per sota seu i en força baixada anirem a petar a tocar del Castanyer de Can Cuc ... qui no l´hagi visitat , es perd un arbre espectacular.
NOsaltres ... pista abaix, disfrutant d´aquest part obaga ... anem a buscar la cua de l´embassament i ... ja ... l´anem vorejant ... per anar a parar on tenim la furgo ... una volta ... sencilla i bonica !!!


(mirant el mapa ...)
(DE CAMÍ A PALESTRINS ... VISTES AL MONTSENY)




(... LA PART MÉS OBAGA DE LA EXCURSIÓ)




 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)