domingo, 8 de enero de 2012

VIA SAVINA WALL (70 MTS, V) PARET DE LA FORMIGUERA (S. LLORENÇ DE MOTGAI)

Serà una jornada rodona, aprofitem i després de fer la Cresta del Tio Maria enllaçem amb la paret de la formiguera on farem la via Savina Wall, una via facileta per que en Cesc provi això de fer via llarga.




Fàcil, ens dirigim cap a la via del tren, la creuem i jà hem arrivat. Al costat una cordada de noies, simpatiques ens diuen que la nostra via és la del seu costat ... estarem ben acompanyats´!!!

(en Nogues creuant la via del tren ... al loro !!!)


Farem dues cordades, pel davant jo i en Bladé i pal darrera obrint en Cesc, així el podem controlar en les maniobres. A les seves mans la Esther i en Nogues.




Tot seguit fem el segón llarg, també facilet i molt bé equipat, perfecta per tots aquells que s´inicien.


Pel darrera venen el trio maravilla, liderat per en NOgues ... un expectacle !!!! I així fins arrivar adalt del cim després d´un tercer llarg més difícil per que es deixar fer molt bé.


Tot seguit fem un parell de ràpels fins al peu de via i marxem fins al poble de S. Llorenç de Montgai a fer un entrepa i petar la xerrada amb bones vistes a l´embassament, un llóc força paradisíac !!!





VIA SAVINA WALL (70 MTS, V)
PARET DE LA FORMIGUERA
S. LLORENÇ DE MOTGAI

APROXIMACIÓ: De Camarasa a S. Llorenç de Motgai, avans d´arrivar al poble, aparquem davant de la paret del cilindre. Agafem el camí direcció la paret de Formiguera. Creuem la riera a la seva banda esquerra i ens enfilem direcció la via del tren que creuem. Arrivem a la paret de la formiguera i ens situem al final d´ella. La via es troba a la esquerra de la Normal. L1 (35 mts, III) Tram molt fàcil, un pel brut fins arrivar a la reunió. L2 (15 mts, V) Sortim recta amunt seguint la linea abundant de parabolts fins arrivar a la reunió. L3 (20 mts, V) Sortim recta amunt fins arrivar a la part final on es torna vertical i maco. DESCENS: En dos ràpels, el primer fins la primera reunió i el segón fins a peu de via. També hi ha la posibilitat de baixar caminant direcció est. ORIENTACIÓ: Sud. EQUIPAMENT: Molt equipada.

3 comentarios:

Alfredo dijo...

Asi se hace..un completo, en un sitio guapiiiisimo..!!
Pa xulooo el Nógues--,-

cuidaros

Ther dijo...

jaja, quin fart de riure aquell dia!! Nogués ja et portaré jo a fer un 6a+...jajaj!!

JAUME ORS dijo...

no hay como hacer un ... comple to !! jé,jé !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)