miércoles, 4 de enero de 2012

ESPORTIVA AL TOXTOS CAM NOU BARRIS (MONTSERRAT)Avui ens deixem caure per Collbató per fer una mica d´esportiva. Anem a un sector just al costat del sector Pell roja als Graus, el sector s´anomena TOXTO CAMP NOU BARRIS i hi ha vies noves. Am orientació sud, perfecte per aquest dies de fred. Escalfem una miqueta i acabem en maniga curta.Comencem per la "Placa" on trobem vies fàcils de IV grau i tot seguit ens desplacem a la veina de la esquerra, al "Totxo Oscar". Aquí trobem vies desde el 5b fins a 6c ... aquí ja tibarem de debó !!!(l´Ana i en Diego al sector "Placa")


Aquí fem la via "Piccolina, 5b" on la sortida és el kit de la via, però adalt la reunió perd tota la seva gràcia.
(Via piccolina")Aquí coneixem aquest parell de companys que ens fan una mica més agradabla la jornada.(l´Ana a "pasame el cachirulo, 6b+)Anem més a la esquerra i ens fique, no més ben dit a la "Pasame el cachirulo, 6b+", una sortideta fina,fina per arrivar a una panxa que es surt amb bones més per tot seguit pujar per preses petites, un segón sostret i arrivar al final. Al costat ... "POema menor, 6b+" la deixem per la següent jornada.


Tot seguit anem al "Totxo de l´estel" on fem "paquita, 6a" però amb el grau superapretat i on la distancia de les asegurances .... allunyan bastant !!! Pedaso de via !!!!I així acaba la nostra jornada per al Diego, l´Ana i jo ... tot seguit fins a Collbató al bar i cap a casa.
MONTSERRAT SUD (LA CODOLOSA)


TOXTO CAM NOU BARRIS


APROXIMACIÓ: Prenem el carrer Graus fins arrivar al diposit d´aigua on aparquem. Agafem la pista direcció esquerra i la resseguim. Quan estem al davant dels sectors, prenem els corriols direccó les vies. (15 minuts)


ORIENTAICÓ: Sud.


(resenyes kapujo)


5 comentarios:

Alfredo dijo...

Asi estais tan fuertes, escalais dia si dia no..eso es trampa.

cuidaros

JAUME ORS dijo...

Ya nos gustaría Alfredo, algun día llegamos a estar en el paro ya lo haremos, hay que mirar la parte positiva !!! Un magaabrazo !!!

Ana dijo...

Quin dia més xulo, escalant al solete. Jaume, no tens el 6b+ tan lluny, et vaig veure bé. Hauríem de tornar-hi, no?
Diego, a la próxima te vuelves a dejar el casco, je,je, je.

JAUME ORS dijo...

dons si Ana tinc ganes de tornar a fer-li un pegue al 6b+ ... caurà !!
Un petonet.

JAUME ORS dijo...

... ah !!! no caldrà la excusa del casco , jé,jé !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)