martes, 1 de noviembre de 2011

EL JOC DE LA FOTO DE LA PORTADA !!!

FOTO 13 (DEL 18 DE MARÇ AL 1 D´ABRIL)

.... i aquest on és ??? Aquesta la veritat és difícil però mai se sap.

Dons ningú ha contestat, normal i la foto era a l´embassament de Santa Fé al Montseny a la zona de bloc, un llóc realment maco. Val la pena visitar i fer la volta.




FOTO 12 (DEL 14 DE MARÇ AL 18 DE MARÇ)

Vinga ... aquest és fàcil !!!! On està escalant la Esther ????




FOTO 11 (DEL 11 DE MARÇ AL 14 DE MARÇ)

Aveure ... on no hi ha una senyera adalt d´un cim ??? I aquest cim ... quin és???
Dons ens Santi ha encertat. Es tracta del Sui, al parc natural del Montseny, una excursió molt agradable per fer en familia.



FOTO 10 (DEL 5 DE MARÇ AL 11 DE MARÇ)

On trobem aquestes estétiques agulles ????

Dons bé, aquesta setmana no hi ningú que l´hagi encertat i la resposta son les agulles de la Ferrata de la Foradada del Toscar, a Osca. Una autentica meravella molt recomenable de visitar !!!



FOTO 9 (DEL 29 DE FEBRER AL 4 DE MARÇ)

Vinga ... aquesta serà difícil, suposo ??? Un poble ... estar clar. Quin poble és ????
Dons ningú l´ha encerat i la resposta correcta era ... Morera del MOnsant, llàstima !!!




FOTO 8 (DEL 28 DE FEBRER AL 29 DE MARÇ)

... i aquesta fotografía tant maca on és ????
Molt bé Marimontse !!! La Mussara, bons record, un S. JOan del .. 2003 ?? Aquest poble abandonat té moltes històries, un bon llóc, un balcó cap a TArragona !!!






FOTO 7 (DEL 26 DE FEBRER AL 28 DE MARÇ)

Una altre ... sembla que està clar que és adalt d´un cim ... ón ????

Dons si, era fàcil, en David l´ha encertat ... la Gorra Frígia a Montserrat, la clàsica de les clàsiques !!!!

FOTO 6 (DEL 21 DE FEBRER AL 26 DE FEBRER)




David ... aquesta no crec que la encertis ??? o potser si ??? ON és aquestes dues preciositats ???

Dons la Merijou ha encertat, ella a disfrutat d´aquest paisatges tant espectuculars !!!

FOTO 5 (DEL 20 DE FEBRER AL 26 DE FEBRER)

... la foto anterior ha sigut bastant fàcil, aveure aquesta com anirà. "pedaso de arbol!!!"

Dons en David, una altre vegada l ´has encertat, si senyor, encara que tenies ventatge de viure força aprop del Montseny ... a Santa fé.

FOTO 4 (DEL 19 DE FEBRER AL 2o DE FEBRER)

... vinga, aquí teniur la 4 foto, que maca !!! On és aquesta meravella de ferrata, vinga que és fàcil encara que tothom no la ha pogut fer !!!! Dons si, l´Alfredo i en David l´han encertat !!! Molt bé !!! ... aquesta era fàcil.





FOTO 3 (DEL 12 DE FEBRER AL 19 DE FEBRER)

Aquí teniu la 3 foto ... un troç de ferro... on està ???? i bé ... ningú ha sabut dir on estava situada aqauesta clavija o troç de ferro. La trobareu al CANAL DEL PALOMO, a Vadiello (Osca) una autentica maravella que no us podeu perdre !!!!



FOTO 2 (DEL 10 DE FEBRER AL 13 DE FEBRER)






Aqui tenim la segona foto, dons la primera ja està encertada. Quin llóc és ??? Dosn si, l´Alfredo l`ha encert. Es la ferrat roc d´esquers a Andorra !!! Molt bé Alfredo.

FOTO 1 (dEL 6 DE FEBRER AL 10 DE FEBRER) LA TORRASA DEL MORO A LLINARS DEL VALLES
Ja saps, només has de dir on creus l´indret de la foto, o la via d´escalada, o potser el nom de la ferrata, el poble, o els personatges que surten. Digues la teva per pasar-ho bé. Deixa un comentari amb la resposta i jo et contestaré. De moment no hi ha premis però ... mai se sap !!! Potser serà qüestió de un patrocinador

En Miquel Granero, una persona esècial per a mi, ha encertat ... la foto és a la TORRASA DEL MORO a la població de Llinars del Valles, ubicada a cavall de la serrra Litoral ... us recomano que la visiteu !!!!

39 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bona Jaumet !!! Però per començar ho has posat una mica difícil !!! Esta clar que és un muret, i sembla una edificació NI IDEA !!!! Potser el Castell de Montsoriu ??? Adeu. Santi.

JAUME ORS dijo...

dons ... aquesta és dificil !!! Vas bé dons si, sembla un muret d´una edificació ... però no és Montsoriu. On serà ???

miquelgranero dijo...

Veient aquests blocs de granit, em sembla que si que ho sé!!!
Crec que és la Torrassa del Moro sobre Llinars.
Jo també m'hi he enfilat alguna vegada, je ,je.
Un altre malalt!!!

JAUME ORS dijo...

Siiiiii !!! Dons si Miquel, segur que t´has deixat perdre moltíssimes vegades per aquest maravellós indret ... les vistes, la tranquilitat i la seva bellessa, com no, la seva història.

Gràcies per posar el teu granet de sorra i una abraçada.

Anónimo dijo...

Vaja, si que la van encertar ràpid !! Aquesta dons tampoc no tinc ni ideia, aveure si algú dona alguna pista!!! Adeu. Santi.

Montse dijo...

Hola Jaumet, ets un engrescat!
És Andorra i creiem que probablement una via ferrada.
Ei, si l'encertem... Tenim entrades gratis a CAldea?
per dues persones?
Montse & Sergi

JAUME ORS dijo...

molt bé ... ANDORRA si, però és com si dieu CATALUNYA, o sigui que haureu de dir quina ferrata és o si més no on de ANDORRA ... i Caldea no però una banyet a la nostra piscina ara que te gel si voleu ??? Abraçades.

Anónimo dijo...

Ei Jaumet, jo he fet poques ferrates a Andorra, vaja només dues i la que vaig fer que podría ser la de la foto va ser la directíssima al Roc del qué, es aquesta ?? Adeu. Santi

JAUME ORS dijo...

aiii ... t´has acostat, dons potser la ferrata de la directíssima del roc del que també té aquestes vistes sobre la civilitació però desde allà adalt, a sota els peus tens Canilló i la foto de la portada no és aquesta la població ni la ferrata. Una abraçada.

Alfredo dijo...

ROC D´ESQUERS..es esta Jaumet?,,,


cuidate.

JAUME ORS dijo...

Siiiiiiiiiii !!! Muy bien Alfredo, la habeis hecho ???La verdad es que es una ferrata muiy bonita, larga, no es dificil, en un ambienta de alta montaña y aun siendo la aproximación corta el regreso hasta el coche es una señora excursión preciosa. Una ferrata para recomendar !!! Pues eso ... muy bien Alfredo y como premio nos tomamos una cervecita juntos ... que te parece !!! Abrazos.

JAUME ORS dijo...

Aqui teniu la tercera foto ... un tro´de ferro ??? On està ???

Anónimo dijo...

Jo encara no he encertat cap foto però tranquil que jà arrivarà !! Aquesta ... ni ideia !!! Jo de ferros aixì sé que hi ha a Ordesa ... les clavijas de Cotatuero ??? Adeu. Santi

JAUME ORS dijo...

dons bé, la foto de la setmana, que ningú ha sabut dir on estava situada és a ... CANAL DEL PALOMO (VADIELLO, OSCA). És un canal equipat amb clavijas, de fet son de les primeres clavijas que han hagut a la peninsula. Una autentica maravella que val la pena fer !!!!

David Alonso dijo...

Hola!

Fa un temps que et vaig seguint el bloc, pillant ressenyes i piades i rient una mica amb algun que altre video. Gracies per la info que vas penjant s'agraeix molt!

No soc gaire de ferrates, es més només he fet una, però aquesta de la foto, per el tipus de roca m'atreveixo a dir que es la que actualment està tancada a Sant Feliu de Guixols.

Salutacions i felicitats per el blog!

Alfredo dijo...

Jaumet..
me parecia que era roca de cerca del mar asi que..CALA DEL MOLÍ

si no..??

cuidate

JAUME ORS dijo...

MOLT BÉ!!! L´Alfredo i en David Alonso l´han encertat !!!! Gràcies David per seguir-nos les nostres aventurilles per les parets, espero que pogem coincidir algun día ... gràcies. Bé, com heu dit és la Cala del Molí que actualment és tancada però diuen que properament s´obrirà ... tot un luxe.

Anónimo dijo...

Jo encara no he encertat cap però tranquils que jà caura. Aquesta, jé, ni idiea, un arbre molt gran però ni ideia ... deu ser pel Pirineu ??? Una pista plis !!!! Adeu. Dani

David A. dijo...

jojojo Finalment m'acabaras odiant abans de coneixerme, aquesta es de prop de casa, Santa Fé del Montseny, centre d'informació Can Casades?

Soc el mateix David d'ahir, després d'adonar-me que amb la compte de google deixo de ser anònim.

Salutacions!

PD: Molt bona idea aquesta secció

JAUME ORS dijo...

Molt bé David !!!! Dons si, el nostre estimat Montseny. De fet hi ha molta gent quan dius que hi ha sequoies ... no s´ho creuen !!!
Dons rés, veig que som veins, dons jo sóc de Cardedeu, quan vulguis quedem per fer un cafetó ... avans d´odiarte (jéjé). Una abraçada.
Vinga ... et convido a una cafetó com a premi !!!

David A. dijo...

Doncs som de molt aprop, de Granollers ;)
Accepto el café, encara que no estaria malament un dia d'escalada tampoc, estem en contacte.

PD: Aquesta no me la sé

Salutacions!

JAUME ORS dijo...

molt bé David. Quan vulguis quedem. Si vols deixar-me un correu o telèfon fes-me un missatge, prenc nota i l´esborro per que no surti publicat. Una abraçada.

Anónimo dijo...

Ni ideia però d´aquest bitxos volant per aquí no hi ha gaires. Adeu. Dani

Anónimo dijo...

Sóc la Merijou, jé,jé i si ... aquest indret és Vadiello !!! eh que si Jaume ?????

JAUME ORS dijo...

Merijou ... siii dons és un llóc que hem estat forces vegades. Vadiello és un indret molt maco on practicar com no la escalada. Predomina el conglomerat bastant finet i això fà d´aquesta escola una escalada difícil. També cal dir que tenim aquí el Canal del Palomo, una autentica maravella de la naturalesa.

David Roca. Arquitecte dijo...

Hola,
es Montserrat, es veu un tros d'agulla a l'esquerra sembla la Momia...i una creu de ferro...hi ha tantes...des de dalt de la Gorra Frígia
...aquesta era fàcil...
Salutacions

JAUME ORS dijo...

MOlt bé David ... la Gorra Frígia a MOntserrat ... la clàsica de les clàsiques !!! Com a premi ... si vols vindra a escalar aquest diumenge a S. Llorenç de Montgai ... ja saps estàs convidat !!! Ja diràs.

Montse dijo...

Ei, ei, ei!! aquesta sí que l'encerto...
La Mussara, a Tarragona!!!
Si ho recordes bé, vam passar un Sant Joan fantàstic! ;)

JAUME ORS dijo...

Ei si MOntse !!! És veritat que varem pasar el S. JOan del ... 2003 ??? Jà fa uns quants anys però amb molt bon record !!! La Mussara, un bon balcó a Tarragona !!! Un petó.

Anónimo dijo...

Sóc en Santi i ... no ho séeeee !!! Quan encerti una foto m´hauràs de donar un bon premi que m´ho mereixo !!! Adeu. Santi.

JAUME ORS dijo...

dons aquesta ningú l´ha encertada !!! El poble, MOrera del MOntsant, a tocar de Cornudella. Aquí varem fer la ferrata, una preciositat !!!

Anónimo dijo...

JO encara que no la sapiga ja veus que sempre contesto, no hi ha premi per la insistencia ??? Adeu. Santi

Anónimo dijo...

Siiiiiii aquesta la endevino és el Sui al Parc Natural del Montseny !!!!! He encertat ??? Vinga jà diras Jaume. Adeu. Santi

JAUME ORS dijo...

Molt bé Santi. Per fi !!! Dons si és el Sui, una excursionet curteta si es fà desde el pla de la calma per fer amb familia. Una abraçada.

JAUME ORS dijo...

Molt bé Santi. Per fi !!! Dons si és el Sui, una excursionet curteta si es fà desde el pla de la calma per fer amb familia. Una abraçada.

David A. dijo...

La foto del Sui m'ha desconcertat, actualment el piló de pedres es moltissim més gran, quants anys te la foto? jajajaj


La foto de la Esther, es Solius? Abans de que es cremés, evidentment...

Una abraçada, vagi bé!

JAUME ORS dijo...

Dons no fa tant que varem fer la foto, potser un parell d´anys ??? I no, no és Solius. POtser si sembla dons la vegetació és molt semblant, pero no és Solius ... està molt aprop nostre i també molt aprop del mar ... més pistes ???? si ti fixes a la foto es veu un castell ... ja no dic més !!!

David A. dijo...

Cabrera de Mar, Banyadores? No he anat mai, en principi aniré aquesta setmana que entra.

Perque per ser Cellecs...massa a prop del mar es veu.

Salutacions!

JAUME ORS dijo...

Molt bé David !!! Si, és Cabrera de Mar,Banyadores. El llóc és molt maco per les vistes al mar i al castell de Burriach i respecta les vies depenen del sector pots trobar de tot. El més visitat és el Clàsic amb potser la via més llarga de tot Banyadores. Una abraçada !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)