jueves, 12 de marzo de 2009

BLOC AL MONTSENY

" .... això podría ser perfectament qualsevol Parc Nacional de EE.UU però no ... és el Montseny !!!"



(VIDEO INTRODUCCIÓ)

Avui dijous he aprofitat el día per anar a descobrir un nou indret per la pràctica del Bloc al Montseny a la zona que hi ha aprop de Santa Fé al voltant de l´embassament de Santa Fé.







Una mica avans d´arrivar a Santa Fé, uns 3 kilòmetre trobem un pàs força curiós just avans del tunel. Faig una aturadeta i una fotiqui.
Arrivo a Santa Fe i aprofito per fer la ruta senyalitzada de "L´empredat de Morou" molt recomenable per coneixer aquesta zona. (la castanyeda, el pla de Mulladius, l´empredrat de Morou, la fageda ...).


(Excursió senyalitzada l´empredrat de Morou)





Una vegada feta aquesta ruta senyalitzada, hem quedo una bona estona a la zona de bloc del llàc a disfrutar d´aquest indret maravellós i no hem privo de tocar i fer algun petit bloc, dons com no, els peus de gat sempre a la motxilla per si de càs, i així ha sigut. Tots els blocs son de granít, un granit de grà fí com si sigués arenisca, però bastant compacte amb forces desploms, slabs i plaques. Hi ha blocs de totes les alçades, de petits i grans. Si voleu trobar més informació i resenyes d´aquesta zona ho podeu fer al fantàstic blog d´en Ferran Guerrero, per mi un dels millor fkikis de bloc !!!












Després de tenir un petit conctacte amb els blocs, deixideixo acabar el día al Turó de l´home per disfrutar de les increíbles vistes que ofereix i de la neu que encara amaga a molts racons dons aquest hivern és dels pocs que durant tot ell a estat nevat amb gruixos considerables.










2 comentarios:

Unknown dijo...

Bloc assequible ??? Hi podem anar un d'aquests Divendres nostres ?! amb els friquis del Maresme... Marc, Karl and Co. Què et sembla ???
I així aprofitar per a veure aquests arbres gegantins del Montseny.

JAUME ORS dijo...

Ok !! El proper divendres després de setmana santa, busque resenyes i som-hi !!!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)