martes, 28 de diciembre de 2010

LA RIBA (PENYA ROJA, Les plaques)



Avui dimarts 28 de sesembre fa fred però anirem a terres tarragonines a veure si per aquestes terres el sol escalfa una miqueta més.


(VIDEO RESUM)

Després d`un bon esmorzar, com sempre, ens dirigim cap a Farena fins arrivar al parkin on dona accés als sectors de Penya Roja. Una vegada deixem el cotxe, ens enfilem direcció les Plaques, orientació sud-est ... i al solete !!!


Bé ... disfrutar, jo personalment vaig patir una miqueta. Uns considerables alejes entre xapa i xapa i les reunións ... uf quina por !!! No estaría malament un reequipament urgent i després de llegir l´ultim accident a Gelida o sigui que ... al tanto !!! (no esta de més portar sempre algún maillón).


Tot així varem disfrutar. Per la ocasió l´Ana, la Montse, la Eli amb la Aina, en Xavi, el Bladé i en Jaume ... varem disfrutar. Varem fer les següents vies: Yak 5+, Rothmans 6a, GEAM 5+ (quina casualitat !!), Valls, 5+ i varen enllaçar en Xavi, en blade i la Ana el segón llarg un 6c espectacular !!. Després en Xavi i en Blade també varen fer el segón llarg de la Geamm un 6c. Deunidó.
Una jornada perfecte !!!



LA RIBA, PENYA ROJA
(Sector Les Plaques)
APROXIMACIÓ: Agafem la carretera de la Riba direcció a Farena. Passat el kilòmetre 3 veurem a mà esquerra un parking amb un rètol de Penya Roja, com a referencia al mateix riu hi ha les ruines d´un antic moli. Deixem el cotxe, creuem el riu, i direcció evident al es parets magestuoses.





No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)