domingo, 12 de noviembre de 2023

OFF/ROAD PER LA SERRA DEL ORDAL I LES VINYES DEL PENEDÉS



MOTOS: GAS GAS 700 / TENERE / BMW F650 GS
Espectacular ruta molt variada, amb un parell de zones tècniques (trialeres) que trepitja la zona de la SErra del Ordal i vinyes del Penedés.


(VIDEO RESUM)

Sortim direcció Sant Climent de Llobregat per la BV-2003 ( 3Km aprox) i aqui despres de "callejear" arribem a la part OFF amb tereny fàcil, fins arribar a Torrelles de Llobregat on agafem la BV-20005, poca estona (2 km aprox.) per tornar-nos a endinsar-nos en OFF per pistes amples fins tornar a entrar a zona boscos ... fins tornar a agafar un tram de la BV-20007, petita conexió, i a tornar en OFF.. Anem fent, maco, divertit, variat fins arribar a una conexió amb la N-340 molt molt curteta (menys de 1 km aprox.) i ... el primer TRAM DIFÍCIL (que es pot salvar, mirant el mapa molt evident ) ... una part de camí sota una linea de llum, una trialera light amb molta pedra suelta que jo pateixo o patim. Deixem enrera una gran cantera i a disfrutar una altre vegada fins arribar a la població de GELIDA. La creuem tota ella pel centre urbà, en forta baixada, cruem la AP-7 i ... fem una petita conexio per la BV-2249 ( uns 3 km aprox) i comença una segona part molt maca de vinyes, i més vinyes ... un terreny molt agradable i divertit, que transitem pel mig de les vinyedes.

 ESPECTACULAR !! Creuem la única riera amb aigua, el Torrent de la Anoia i més vinyes fins arribar a Sant Sadurní de la Anoia. Continuem i .... a la alçada de Sant Pere de Riudebitlles fem una petita volta per ... evitar un tram que sembla molt difícil ... (AL MAPA ESTÀ MARCAT COM OPCCIO DIFICIL) queda pendent de comprobar-ho una propera vegada.
Seguim ... tornem a creuar la AP-7 direcció CANTALLOPS i .... TRAM ESPECTACULAR, TÉCNIC, DIFICIL, d' un parell de kilòmetres ( no gaire apta per Maxi-Trail, opinio personal) ... és la Serra de Riés ... molta pedra rodona, que no pots anar poc a poc ni ràpid ... equilibri i 2 pasos difícils que cal agafar bé la traçada i amb ritme. Sortim d´aquest tram i torna el bosc bastant tancat i molt maco, agraït. AL TANTO ... un tram molt curt, tancat amb filat electric que cal obrir i tancar ... passar poc a poc ... pot hber-hi ganat.
Una vegada tanquem els ultims filats electrics (son 3 tanques) ... tenim al davant la BV-2411. Rés ... no fem ni un kilometre i ... tornem al OFF ... curt tram dons entrem en no res a OLESA DE BONESVALLS .. trepitjet la seva riera seca i ja tot seguit amunt, entre mig de bosco per sortir a zona oberta, zona karstica, el blanc predomina .. una petita autopista seguint una linea de alta tensió divertida amb salts fins arribar a la part més alta, un gran mirador a 630 metres, lloc de avenços, vistes cap a tot arreu !!! Seguim ... passem pre una GRAN SUBESTACIÓ ELÈCTRICA que fa por ... i tendencia cap a vall ... per buscar la part final, ja cansats, entre boscos cap a BEGUES ... on finalitzem la nostra ruta !!!!!
OBSERVACIONS: conexions curtes de carretera. Un tram amb tancat electric. 1 trialera es pot NO fer, opccional.
 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)