sábado, 6 de enero de 2024

OFF-ROAD CARDEDEU-CORREDOR-VALLGORGUINA



MOTOS: BMW F 650 GS / HONDA CRF 450 / YAMAHA T700 TENERE
Una sortida amb alguna variant diferent a les clàsiques de la zona, a destacar la visita del Camp d´aviació i els refugis de Cardedeu.


(VIDEO RESUM)


Sortim de Cardedeu fent les pistes dels seu voltant per tornar a entrar i anar a visitar el camp d´aviació de la guerra civil i entrem a un dels seus refuigs que val molt la pena.
D´aquí sortim direcció Llinars del Vallés, fem un petit enllaç per carretera (uns 400 mts) .. continuem per pista, passem per un tunel i anirem a petar a la zona industrial de la APT7 que pertany a Llinars del Valles. Creuem la zona industrial fins arribar a la carretera de Llinars a Dosrius ... i fem un petit enllaç d´asfalt, creuant la AP7 d´uns 500 metres per continuar per una pista asfaltada paral.lela a la autopista fins arribar a la ERMITA DE COLLSABADELL ... per tot seguit anar a buscar una de les entrades a la serralada del Corrador . Aquest tram en pujada , d´uns 4.5 km , fins la pista principal és molt maca. Una vegada prenem la pista principal no té perdua ... seguint-la, pasarem pel Corredor amb molt bona opcció per esmorzar ... trobarem també una altre molt bon restaurant a peu de pista per finalment arribar a la crüilla amb la carretera de Sant Celonia a Arenys que pendrem a dreta per arribar a Vallgorguina on acabarem dinant. Molt bona ruta !!!





(REFUGIS AERIS CARDEDEU)



 

STADÍSTIQUES DE LA RUTA

Distància
32,81 km
Desnivell positiu
668 m
Dificultat tècnica
Moderat
Desnivell negatiu
642 m
Altitud màxima
635 m
TrailRank 
29
Altitud mínima
171 m
Tipus de ruta
Només anada
Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)