miércoles, 25 de febrero de 2009

BLOC I PEDRES A CÀNOVES SAMALÚS


Avui dimecres la meva intenció era anar a escalar una miqueta, però com no he trobat ningú que li anés bé he decidit anar a caminar per la zona de Cànoves Samalús. Perqué a Cànoves amalús ? Dons fa temps que hem vaig perdre per aquesta zona molt poc visitada i vaig trobar una zona de grans blocs (sorprenenment).








Hem deixo caure per veure si veig algun posible projecta i així estiro les cames. Trobo una posible paret d´uns 8 metres on podría sortir alguna via de força grau (ahi queda la cosa). Entre blocs probo alguna coseta, però res que valgui la pena. Son blocs molt petits i de pedra de molt mala qüalitat, això si, sempre val la pena visitar llocs nou, dons pot emportar-te alguna sorpresa ... i jo la he trobada.









(VIDEO BLOC A CÀNOVES SAMALÚS)


Trobo un sector on hi ha hagut uns desprendiments i entre blocs apareixen ... per a mi una meravella potser perqué no entenc sobre minerals, però trobo com una mena de quars cristalitzat maquíssims, amb uns cristalls petits però ben formats. (veure fotos). Serà qüestió de preguntar i miran a internet dedueixo que és "Calcita". Això sí, marxo més content !!! ... escalar no gaire però ja se sap que la montanya sempre hi ha de sorpreses amagades.
Al día seguent, quedo amb un company de la feina que precisament li agrada molt el tema dels ninerals, i a primera hora del matí jà ens estem enfilan cap a la zona i ... flipem perque trobem unes bones peçes que ens hem portem cap a casa, ara toca netejar-les una miqueta i a disfrutar.
(Si algún membre del GEAM vol alguna, que m´ho digui).

















No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)