viernes, 16 de septiembre de 2022

13 ANIVERSARI GEAMM



Un altre any de celebració aniversari GEamnm, i aquest és el que suma 13 ... quin bon numero oi ??
Aquesta vegada hem adelantat dates i s´agraeix per la temperature i hores de sol o sigui que , creiem que serà el futur !!
Aquest any tornem a trepitjar el Ripollés i cambiem de vall i ens endinsem cap a la Vall de Nuria. Escollim Queralbs i més concretament l álbert  LA FARGA  i hem quedat tant tant contents que fins i tot potser repetirem l´any proper, tot i que sempre anem canviant de comarca però potser és una molt bona manera de curar-nos en salut i que el cap de setmana sorti rodó i ... a la Vall de Nuría tenim per fer de tot .. alló que més ens agrada ... muntanya !!!!


(VIDEO RESUM DEL CAP DE SETMANA))


(AUDIOVISUAL ...AQUÍ, ARA I AIXÍ GEAMM)





QUE FAREM PER L´ANIVERSARI??
Dons aquest any tenim moltes ganes i serém un bon número ...cap als 40 !!!! Uauuuuuuu ...

Quedem dissabte al matí i tot que part de la colla divendres nit ja hi son ... dissabte el matí és l´inci de les activitats ...

ESCALADA, SENDERISME, BARRANQUISME ... 

ESCALADA A BATET, SECTOR LA LLEIXA.

Aquí ens trobem una part del GEAMM  i disfrutem de valent d´aquest sector amb poques vies fàcils però les suficients per gaüdir-les fins i tot amb el més petits !!!



SENDERISME:  SALT DEL GRILL ... aquesta és la sortida que fem diumenge al matí practicament tots plegats ... fins el salt del Grill per després donar-li continuat i fer la circular. 







BARRANC AL FRESER:  Un grupet, els més valents i atrevits fant aquest barranc ... brutal sen dubte els videos que ens fan arribar amb el seu salt pel tobogan !!!!






SENDERISME DISSABTE. Un grupet amb pràcticament tots els petits s´arriben fins a Nuria , un caminet superagradable !!!!







DISSABTE NIT : Com no ... potser el millor de tot, la convivència, els retrobaments, el sopar, els audiovisualts, la festuki que aquets anys ens a fallat el nostsre DJ BLADÉ i s´ha notat moltíssim però no deixa de ser un moment màgic !!!!!!









 I això ha sigut tot ... un cap de setmana que ha sortit genial, el bon temps ens a acompanyat, hem pogut fer totes les activitats que teniem programades i ... fins l´any proper !!!


GEAMM ... UNA MANERA DE VIURE !!!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)