domingo, 25 de abril de 2021

TAGAMANENT I AGULLES GRANÍTIQUES


... decidim pasar nit fora amb la furgoneta i pel teme Covid aprop de casa, el llóc escollit és el nostre estimat Monseny i per la ocasió accedirem per la seva vessant més occidental, la porta del Tagamanent !!!

Farem nit al parking de Bellver i no serem els únics. Coincidim amb un parell de furgonetes, companyia que sempre és agraïda !!!

Arribem a la tarda i fem la visita obligada al Tagamanent ... auténtic mirador cap al Valles i desde on podem arribar a veure la ciutat de Barcelona, la Sagrada familia afinant la vista, el Tibidabo, Monjuic ... tot un regal i com no ... vistes cap al Pirineu !!!

De tornada al parking, ara toca fe la visita quan cau el día cap al restaurant Bellver la Calma on també gaudirem de les vistes !!!!

A l´endemà sortim a caminar ... ens enfilem per terres vermelloses , pel bosc dens fins arribar a camp obert, on agafem un camí a mà dreta que ens durà direcció a la "collada d´en Jordi" on les vistes s´obren cap a l´embassament de Vallfornés ... aquí ens trobem amb uns coneguts caminant i fem la xerradeta.
Comença a plovisquejar una miqueta i decidim tornar enrera fins a ... per intuició agafem un corriol a mà esquerra per anar a buscar un llóc idil.lic pels amants de la escalada ... les agulles granítiques !!!!

Tornem enrera fins arribar a la pista principal del Plà de la Calma i tornem cap al nostre camp base, no avans deixar-nos caure fins a Ca l´agusti ... i d´aquí cap a la furgo !!!!(PLANELL FINDE)
(VISTES CAP AL TAGAMENT)(RESTAURANT BELLVER)


(VISTES CAP A LA MOLA I MONTSERRAT)
(... PISTA DEL PLA DE LA CALMA ...)(BLOCS DE GRANIT)(VISTES CAP A VALLFORNÉS)(... AGULLES GRANÍTIQUES !!!)

(... DE TORNADA CAP AL PARKING DE BELLVER)(CA L´AGUSTÍ)


 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)