martes, 12 de septiembre de 2023

CIRC DE LOS COLELLS (GRAU ROIG, ANDORRA)


Aquests itinerari és sens dubte molt recomenable, tot i que ... tenin al costat la ruta del Circ de Pesons, posiblement molta gent el deixi de banda i ... val molt la pena fer-ho !! Està clar que ... visualment no és el mateix respecte tots els estanys que trobem a Pessons però les vistes d´aquesta circular, la poca gent que trobarem  i les vistes a les dues vessants son molt interesants !!



(VIDEO RESUM)

Sortim del nostre campa base a Grau Roig on tenim la furgoneta i fem el camí de pujada, compartint una part del de pessons i de fet ... arribem al primer llac on hi ha la afluencia de tota la gent que fa Pessons però apartir d´ aquí ens allunyem de tots ells dons ens enfilem directes a buscar la Collada de Montmanús, potser és el tram més lletjot dons ... potser com ja el tenim fet d´altres vegades ... però maco igualment.



Ua vegada fem la pujada, trenquem a la dreta per començar a fer un puja i baixa, crestejant, fàcil, bonic, plajetant, gaüdint fins arribar al Pic del Colells, per continuar disfrutant de la vessant Nord, mirant a la estació de Grau Roig ... molta pedra, capritxoses totes elles ...
I així tot el itinerari, ara toca La Portella de Colells. un altre espectacle ... parada, pausa ... per arribar a la Portella de J. Antoni i aquí ... baixa intensa per anar a buscar les pistes de Grau Roig i cap a la furgo.
Brutal ... sens dubte !!!!



( ... MAR DE PEDRA!!!)

(... DISFRUTANT DEL ITINERARI)

(... FENT CIMS )))

(... FORMES CAPRITXOSES!!!)












(... DE TORNADA !!!)



 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)