viernes, 8 de diciembre de 2023

ERMITA MARE DE DEU DEL CASTELL (S. LLORENÇ DE MONTGAI)Ruta de Xalets de la Solana a Sant Llorenç de Montgai pasando por:
- Ermita Mare de Deu del Castell (1.5 km)
Curta però molt maca excursió fins la ERMITA MARE DE DEU DEL CASTELL i donant-li extensió fins las restas del CAstell.


(VIDEO RESUM)

Nosaltres estem fent camp base al Camping del poble que val molt la pena ... ens acostem fins la estació de tren i allà aparquem.
L´inici de ruta comença just al costat d´un centre d´antropología, només cal reseguir el camí on just al començar trobem el rètol de color verd ... apartir d´aqui tenim pel davant 1.5 km de pujada amb 200 metres de desnivell, una pujada en zigui-zaga molt agradable de ffer ... que la boira ens acompanya durant tot el trajecte de pujada. Però una vegada adalt de la ERmita, el sol comença a guanyar la batalla i fa acte de presencia !!
Disfrutem de la Ermita i la ... vorjejem i anem a buscar un corriol que ens durà fins a un petit mirador ... cap a Sant Llorenç de MOntgai !!

Recolem i anem a buscar un corriol que ens durà ens uns 100 metres de recorregut fins las restas del CASTELL .. d´on gaüdirem de les vistes de 360 graus, sobre tot cap a la vessant oest on veurem la Serra de MOntroig ... arà ja només resta tornar enrera i desfer el camí de pujada per finalitzar aquesta curta però interesant ruta !!!!!!!!!!


(ERMITA  I VISTES A L´EMBASSAMENT DE SANT LLORENÇ DE MONTGAI)

(... DE CAMÍ A LA ERMITA)( ... LA BOIRA ÉS PRESENT DURANT TOT EL MATÍ)
(... UNA MICA DE ...)(... PUJANT CAP A LES RESTES DEL CASTELL)

(VISTES ....)
(... LA BOIRA S´AIXECA !!) 

(GEAMM ... UNA ALTRE MANERA DE VIURE!!)

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)