Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

miércoles, 19 de mayo de 2010

BTT ... amb vistes al Montseny.


... vols fer un volt amb bici aquest migdia mariquita ??

osti tu ... som-hi papallona !!!


Dit i fet ... en Pere es presenta a les dues a casa meva i en un "plish-plash" ja som damunt dels ferros amb pedals .... per disfrutar de la diversitats de colors que ens està oferin aquesta primevera. Amb vistes sempre al nostre espectacular MOntseny ... fem un horeta de btt pels volts de S. Antoni de Vilamajor i S. Pere de Vilamajor gaudin dels seus camps, arbrats, flors ... que romantic ... oi Pere ???


S. ANTONI DE VILAMAJOR/S. PERE DE VILAMAJOR
Un patrimoni universal. El Montseny, Reserva de la Biosfera és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel·lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten.No hay comentarios: