viernes, 7 de mayo de 2010

BANYADORES, SECTOR CLÀSIC



" ... granit, adherència ... dos paraules que a molts escaladors els hi tira enrera, potser la primera experiencia, el primer contacte, però avans o després acaba enamorant a tothom ... "




Aquest divendres l ´Alexandra toca el granit i no li fa gens de gràcia, acostumada a la roca de casa seva a Suiza, la primera impresió és que ... no tindré adherència ... però esta ben equivocada però quan el "coco" et diu una cosa malament !!! Primera via ... primer contacte ... primera xapa ... la segona força amunt ... i ... tiro enrera !!!


Tranquila ... fes la primera de segona per agafar confiança i ja veuràs com la seguent serà diferent ... dit i fet !!!
Una vegada fa la primera via ... el "coco" li comença a funcionar i comença a encadenar via darrera via (Normal IV, Curset 4b, Infanticides compulsius 6a, Dr. Muerte, 5c, The Fly 6a+ i Le Mosquit 6b+ en top rop) i la seva expresió deixa sortir un somriure d´orella a orella i al final una expresió ho diu tot ... que guapas !!!




A l´Alexandra ara jà li agrada el GRANIT !!!

CABRERA DE MAR
BANYADORES (SCT. CLÀSSIC)
SITUACIÓ: Situada al Maresme presumeix de ser una escola molt aprop de la ciutat de Barcelona, i el més evident, és el sol que escalfa la seva façana litoral que permet escalar còmodament en els dies lluminosos de ple hivern. Les vies son curtes i esportives buscan la dificultat, encara que també predominan les fàcil per iniciació.ACCÉS: Arribem a Cabrera de Mar desde la autopista C-32 pujant per Vilassar de Mar. A l´entrada de Cabrera trobarem a l´esquerra el començament de la riera que està asfaltada. Passat un arc de pedra, s´acaba l´asfalt i comença una pista forestal. Arrivarem al parkin de la font Picant. Deixem el cotxe i direcció las parets que son evidents devant nostre, agafem el cami tot recta adalt fins trobar un petit corriol a mà dreta marcada amb fites que ens portara a peu de via.ROCA: Roca graníticaORIENTACIÓ: Sud.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)